free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Színes gumi nőknek

Borsa         Címkék: divat, dizájn, gumikesztyű, mandzsetta, takarítás 0 hozzászólás

Egy amerikai cég megelégelte a slampos gumikesztyűket, dizájnolt változatokat dobott piacra. Állítólag jót tesz vécé pucolás közben a nőiességünknek. Jaj.

Manapság szinte mindenből készül úgynevezett dizájner változat, beleértve egy csomó olyasmit is, amiből túl sok értelme valójában nincsen. Miért épp a gumikesztyű lenne kivétel ez alól?

Az amerikai Gloveables gumikesztyűiben olyankor is divatosak lehetünk, amikor például az ablakot mossuk vagy éppenséggel a padlót súroljuk fel. Hmm… Most döbbentünk csak rá, mi hiányzott eddig oly nagyon az életünkből.

www.gloveablesinc.com

A cég mandzsettával - sőt egyes modellek esetében masnival is - ellátott, sikkes gumikesztyűket árul. Kínálatukban megtalálható mindenféle stílus az édibédi, rózsaszín pöttyöstől a dögös leopárdmintásig. Tényleg, ezekhez a darabokhoz már csak hozzá kell öltözni, szóval felejtsük el a leharcolt, szakadt takarítóruhákat. A kesztyűk párja 13.50 dollárba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés