free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gondok a csőnadrággal

stylist@borsa.hu         Címkék: divat, stílus, stylist, szakértő, tanácsadás 3 hozzászólás

A BorsaStylist nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Szia Daniella!

Én teljesen meg vagyok zavarodva. Vagy a lábam nagyon gnóm, vagy az összes csőnadrág el van szabva, amit ma itthon kapni lehet. Az történik ugyanis, hogy ha felhúzom őket, a belső varrás mindig becsúszik az egyik lábamon előre. Vagy nagyon eltérőek a lábaim, vagy hülyén varrják ezeket a szűk nadrágokat. Mit csináljak ezekkel a cuccokkal?

Köszi,

Zsenya

Kedves Zsenya!

Biztos, hogy nem vagy gnóm! Ezt nem azért mondom, mert titokban minden levélírót műholddal lenyomozunk, és egy seregnyi fényképet készítünk róluk. A problémával nem vagy egyedül, nagyon sok lány jár hasonló cipőben. Nekem is van egy nadrágom, aminek az egyik szára minden alkalommal rátekeredik a lábamra.

Sajnos azt kell mondanom, hogy a meglévő darabokkal nem nagyon tudsz mit tenni, az talán segít rajtuk egy kicsit, hogy felvétel előtt megvasalod a szárukat, de ez sem tuti megoldás. Ha lapos talpú cipővel hordod ezeket a nadrágokat, akkor nem annyira feltűnő a hiba. A szár csizmával való eltakarása is jó megoldás, de ez leginkább télen valósítható meg, bár a gumicsizma szűkszárú farmerrel még ebben a szezonban is nyerő. A problémád egy másik orvoslási módja az lehet, hogy feltűnő kiegészítőket választasz, ezzel az apró trükkel tudod elérni azt, hogy a fókusz a lábadról a kiegészítők által hangsúlyozott részekre terelődjön. Ugyanezt a hatást tudod elérni akkor is, ha bőszabású tunikával kombinálod a nadrágodat.

Valószínűleg ezek a csőgatyák már eleve kisebb és nagyobb defektekkel kerülnek a boltok piacára, számos hiba csúszhat még be a gyártási folyamatba, ezekkel azonban most nem untatnálak.

A legjobb megoldás az, ha teljesen csőszárú nadrágokat választasz, ugyanis, ha nadrág szára nem tapad rá a lábadra akkor az esteleges hibák sokkal kevésbé jönnek elő. Divatmagazinok fotói pedig ne tévesszenek meg cseppet sem, a modelleken csak azért nem csavarodik a nadrág, mert egy egész csapat igazgatja őket kellő gondossággal, körülbelül négypercenként.

A lényeg az, hogy ne ess kétségbe, mert sokan járunk hasonló cipőben, szóval lehet, hogy az utca emberének fel sem tűnik ez az apró hiba.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés