free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: állatminta, divat, igennem, kirakat, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

Hiába a csizmás lábak, a könnyű tavaszi kiskabát már a jó idő hírnöke, és alig néhány hetet kell csak kibekkelni, hogy a nyári lábbelik, csajos félcipők, kacér balett-topánok is felkéredzkedjenek a harisnyás vagy pucér lábakra. Ami a színvilágot illeti: kicsit még borongós barna-szürke, téltemetős-bátortalan, de a cipő-táska összhang ügyesen feldobja, és a sötét tónusú, kockás kabátka is elegánsan feszül a szőke lottifrizura alatt.  

Szégyen vagy büszkeség, de kard ki kard: mi nagyon nem pártoljuk ezt az állatosdit. Eredetiben pláne, műben végképp. A közönséges, divatjamúlt, hivalkodó jelzőket bírjuk hozzá társítani, és se bundába’, se tavaszi kiskabátba’, se faliszőnyegbe’ nem komáljuk az állatbőrt, és a másolatát se (a maximum a fehérnemű, de fenntartásokkal…) Annyi érdekes mintázat, szín, díszítőelem létezik, miért kell nekünk leopárdnak, tigrisnek, medvének meg csincsillának öltözni? Miért? 

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés