free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Muszlim strand divat

Borsa         Címkék: fürdőruha, kirakat, muszlim, strand, vallás 0 hozzászólás

A fedetlen test és a kibontott haj a muzulmánoknál még a strandon is tabu. Egy indonéz nő talált megoldást. Házi készítésű fürdőruhája muszlim strand divat lett.

Gyerekünket a strandra kísérni nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Ám az indonéz Ait Djajaleksana kénytelen volt előtte magának megvarrni fürdőruháját, mert a boltokban nem talált olyat, ami kompatibilis lenne a vallásával.

www.derwesten.de, http://muslimahswimwear.blogspot.com

Kiderült, hogy a problémájával nincs egyedül, így történhetett meg, hogy ma már övé az egyik legnépszerűbb muszlim fürdőruhákat gyártó cég, a Samira. A legtöbb muzulmán nőnek eszébe sem jutna olyan fürdőruhában illegni a strandon, ami látni engedi karjait, lábait és a haját. Azt nehéz lenne megmondani, hogy azért, mert a vallási előírásokat magától értetődő szabályokként kezelik, vagy azért mert kényszerítve érzik magukat.

Mindenesetre még a lasztexnadrágból, hosszú ujjú tunikából és sapkából álló úszódresszből is többen választják az egyszínű feketét, vagy sötétkéket, pedig a cég színpompás változatokat is gyárt. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés