free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szemszex

HT         Címkék: érdekel, flört, ismerkedés, szemezés, szex 1 hozzászólás

Egy ismeretlennel történő húszmásodperces tekintetcsere végén csak a vakok nem tudják, hogy miről kontaktáltak. Hímtagunk pont ezért óva int és szemszexel.

Közismert, hogy szemezéskor dől el, hogy a két ismeretlen összeismerkedik-e egymással, és azt is mindenki tudja, hogy a szemezés a flörtölés egyik típusa, és hogy a szemszex a szemezés maximuma.

Nagy szerencsénkre a szemszexkor nem a látószerveink közösülnek, és nem szembedugjuk egymást, mert a szemszex a szemezés közben kialakuló, jelentős erotikus tartalommal bíró tekintetcsere. Szemezés bárkivel, bárhol, bármilyen helyzetben kialakulhat, de hiú ábránd ismerkedési célzattal leszemezni például egy a stabil kapcsolatával szórakozó csajt és/vagy a szemszexnél többre számítani. A foglalt csajokkal szemben a magányos csajok viszont nem a szemszexért, vagy a flört kedvéért, hanem általában ismerkedési szándékkal szemeznek.Bár egyes vélemények szerint  a szem szó iszonyúan régi, még az uráli ősnyelvből örököltük meg, és legalább négyezer éve ugyanazt jelenti amit, más vélemények szerint meg a latinok sem véletlenül mondták a magra, hogy semen, és hogy a rügy is szem, és ezért lehet szemezni, tehát szemenként válogatni, meg ezért lehet szemen szedni a hazugságot, de mindenki tudja, hogy a szem a fény befogadó szerve, a felvilágosítás, az intellektuális befogadás jelképe. És azzal is mindenki tisztában van, hogy szemmel láthatunk bele egy illető veséjébe, meghogy szúrós tekintettel akár ölni is lehet és egyes vélemények szerint verni is, meghogy nem könnyű más szemével látni a világot. De alap, hogy a bámulás egyoldalúságával szemben a szemezés két emberes, és hogy egy ismeretlennel történő húszmásodperces tekintetcsere végén csak a vakok nem tudják, hogy miről kontaktáltak.

Számomra is rejtély, hogy a tudomány miért nem figyelt fel még arra az egyszerű tényre, hogy az emberek, még, ha háttal állnak is egymásnak egy tömegben, mindig afelé fordulnak, aki komoly, mély érdeklődéssel nézi őket. Mintha megéreznénk, hogyha valaki néz minket. Általában egy-két másodpercre emeljük tekintetünket bárkire is, aztán elkalandozunk onnan, témát váltunk, és másfelé nézünk.Viszont, ha már legalább öt másodperce nézünk valakit, akkor nagy valószínűséggel felkeltette az érdeklődésünket, és örülünk annak, ha felveszi velünk a szemkontatktust, azaz visszanéz ránk. Persze társaság- és helyzetfüggő, de egy nyilvános szórakozóhelyen nagyjából fél percnyi stírölés után még a nagyon részeg csajok is észreveszik, ha bámulják őket, és rendszerint szemkontakt felvételével reagálnak a dologra. Bár a tekintetek találkozása alapfeltétele a szemezésnek, de nagy szerencsénkre nem minden szemkontatktus végződik az ágyban.

Nagy szerencsénkre bárhol szemezhetünk, ahol látunk, de az ismerkedési célzatú szemezés legalkalmasabb terepei a nyilvános szórakozóhelyek. Köztudott, hogy az alkohol és az oldott hangulat megkönnyíti az ismerkedési szemezés kialakulását. Bár a tapasztalt éjszakai életet élők tudják, hogy ha egy nyilvános szórakozóhelyen történő mozizás közben hosszasan bámulnak valakit, akkor a bámult illető nagy valószínűséggel észlelni fogja a szemrevételezést, és felveszi a szemkontaktot, de a szemezés általában a facér csajok ismerkedési trükkje.Annak ellenére, hogy függ a szituációtól, de a hosszas bámulással elért szemkontaktus könnyen kötözködési alappá válhat, ezért a hetero pasik ritkán néznek foglalt nők és/vagy ismeretlen férfiak szemébe egy nyilvános szórakozóhelyen, és elsősorban egyedülálló hetero csajok tekintetét keresik. Persze előfordulhat, hogy hűtlenkedni vágyó stabil kapcsolatos csaj bonyolódik ismerkedési célzatú szemezésbe egy zenés-táncos mulatóban, de közismert, hogy foglalt csajjal csak olyan pasi szemezzen, aki megelégszik azzal, ha a tekintete szexszel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés