free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Halálod karórája

Borsa         Címkék: dizájn, élet, halál, kishír, óra 0 hozzászólás

Egy angol dizájner által tervezett karóra azt sugalja, hogy minden eltelt másodperc halálunk pillanatához visz közlebb minket. Morbid ötlet, de az órát mégis elkapkodták.

Akik netalántán hajlamosak lennének olykor megfeledkezni életük múlandóságának szomorú tényéről, azok számára egy angol tervező megalkotta a tökéletes karórát.

A halálod karórája kifejezés írja le talán a legpontosabban azt a terméket, melyet a londoni illetőségű Mr Jones Watches dobott piacra. Bejött nekik.

www.mrjoneswatches.com

Távolabbról nézve csupán egy ártalmatlan, egyszerű vonalvezetésű karórának tűnik a The Accurate nevű modell. Amint azonban látótávolságba kerülnek a mutatói, felfedi valódi lényegét. A kis- és a nagymutatók szárai ugyanis a “remember you will die”, azaz “ne felejtsd el, hogy meg fogsz halni” feliratot adják ki, s mindennek nyomatékosítására ráadásul egy piros, nyilacska alakú másodpercmutató köröz fürgén a számlapon.

A morbid karóra olyannyira sikeres lett, hogy az első széria már el is fogyott belőle. A másodikból viszont az arra affinitást érzők még rendelhetnek, darabonként 69.99 fontért.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés