free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: magas derekú szoknya

Megyeri Nikolett         Címkék: bolt, cucckereső, divat, magasderekú, szoknya 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre becélzunk egy konkrét ruhadarabot, és addig kutatunk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten magas derekú szoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben magas derekú szoknyát kerestünk. Minden egyéb megkötés nélkül, tekintve, hogy a választék a hazai boltokban ezen ruhadarabokból - enyhén fogalmazva - nem is nevezhető igazából választéknak.A Stradivariusban kapható a néhány hete ugyanitt bemutatott  magas derekú cicanadrág testvérkéje: a cicaszoknya, pálcikacsajoknak. Persze, amennyiben valaki mindenáron bele akar préselődni, bele tud, még egy egészségesnek tűnő formákkal rendelkező nő is - ha más nem, a megszokottnál egy számmal nagyobb méretűbe. Ára 8990 forint. Mi nem préselődtünk, inkább kerestünk tovább.

Ugyanebben az üzletben, pár állvánnyal arrébb meg is találtuk ezt a többszörösen trendi - magas derekú, gyűrt, koptatott, rakott, két sor gombos, mini zsebes, kantáros - farmerszoknyát. Kifejezetten tinis, éppen ezért ennek a korosztálynak ajánljuk ezúton. Aki viszont már csak tininek akar látszani, szerintünk inkább ne ebben akarjon. Egyébként 7990 forintba kerül.A Zarában bukkantunk rá következő jelöltünkre. Az anyaga nem valami csúcsminőség, viszont legalább rugalmas, így az egyébként szokásos méretűbe normálisan bele lehet férni. Mindemellett a tervezőjében látszólag megvolt a szándék, hogy némileg feldobja a modellt, legalábbis erre következtetünk az apró kockás díszcsíkok és az ugyanolyan anyagból készült, vékony öv jelenlétéből. Ennek ellenére sem tanácsoljuk azonban, hogy bárki kiadjon érte 8990 forintot.

A H&M-nél aztán egy olyan darabbal szembesültünk, melyhez képest az előzőt, utólag még istenesnek éreztük. Anyaga lagymatag, a derékrész ennek következtében összeesik, a szoknyarész szabása pedig a fokhagyma popsit is fuvarosló valaggá terebélyesíti. Ha még ők fizetnének 8990 forintot, akkor sem volnánk hajlandóak felvenni.

Az, hogy az eheti cucckeresést mégiscsak eredményesnek nevezhetjük, a Mangóban fellelt két modellnek köszönhető. Az egyik egy klasszikus, kék farmerszoknya, magasított derékkal, egyszerű gombsorral, diszkrét zsebes díszítéssel. Anyaga kellően passzentos, szabása elsősorban a finoman körte alkatúaknak ideális. Az ára 9999 forint. A másik itteni választottunk - és egyben személyes kedvencünk - ez a fekete, elegáns, vintage stílusú szövetszoknya. Klasszul kiemeli a derekat, viszont a rakott szoknyarész bizony - bármennyire sajnálatos is kimondani ezt egy olyan cuccal kapcsolatban, melybe amúgy csöppet már belehabarodtunk - óhatatlanul nagyobbnak mutatja a feneket és a csípőt, mint amilyen valójában. Azon szerencsések, akiknek belefér ez a méretnövekedés, 12699 forintért vásárolhatják meg ezt a szoknyát.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés