free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fűző pasiknak

Borsa         Címkék: divat, fűző, pasi, sörhas, úszógumi 0 hozzászólás

Az amerikai férfiak körében egyre népszerűbb a fűzőszerű alsónemű. Nézegetjük a képeket, de nem tudunk megbarátkozni a hasfogó látványával. Nem is akarunk.

Bár a fűző leginkább női viseletként él a köztudatban, azonban az is tény, hogy a XVI. századtól kezdve, a felsőbb társadalmi rétegekben a férfiak ruhatárának is alapdarabja volt. Most pedig úgy tűnik, hogy visszatérőben van.

www.styledash.com, http://online.wsj.com

Az Egyesült Államokban mostanság egyre többet adnak el a Mirdle-ből, azaz a speciálisan - lusta és tohonya - férfiaknak készült, fűzőszerű alsóneműből, mely a sörhas és az úszógumik elfedésére szolgál… És iszonyú kiábrándítóan néz ki még a képen is. Abba pedig bele sem szeretnénk gondolni, hogy milyen lehet egy ilyen alkalmatosságot viselő hímmel éles helyzetben szembesülni…

Oké, hogy trendi a metroszexualitás, de azért mégiscsak meg kellene húzni valahol a határt. Ha mi, nők megígérjük, hogy nem pisilünk állva a hóba, akkor a pasik meg cserébe lehetőleg ne hordjanak fűzőt!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés