free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha a fodrász ötlettelen

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, haj, probléma, szakértő, tanács 1 hozzászólás

Bolgár Dávid Tamás mesterfodrásszal mindent megbeszélhettek, amit a saját fodrászotokkal nem tudtok. Most megmondja, mit csinálj, ha ötlettelen a fodrászod.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Szia Borsafodrász! 

Az elmúlt évek alatt nagyon sok fodrászt kipróbáltam, és sajnos az a problémám általában, hogy nem ötletesek. Bemegyek és elmondom, hogy mit szeretnék, szó nélkül elkészíti, ha jól áll, ha nem, ha javaslatot kérek, akkor is a bizonytalanságot és a döntésképtelenséget érzem. Hiányolom a magabiztosságot, amikor is azt kellene éreznem, hogy jó kezekben vagyok és a lehető legjobb frizurát készítik el, ami az egyéniségemhez illik.

Szeretném, ha javaslatot adnál olyan fodrászüzletekre, illetve fodrászokra, akik legalább egyszer kitalálják a "tutit". Köszönöm a segítségedet.

Szia!

Egy fontos témát érintettél, ami manapság egyre inkább jellemző. Sajnos a "szakemberek" mind a fodrászat, mind az élet más területén az általuk jónak látott, begyakorolt sémát erőltetik a kedves "megrendelőre", ahelyett, hogy egy előzetes szemügyre vételezés, megbeszélés, után állna neki a feladatnak. Persze, egy jó szakember feladata a naprakészség, a tökéletességre való törekvés, éles látás, magabiztosság, lendületesség...egy kis művészi hajlammal megspékelve. Ebből nagy bánatomra kevés létezik. De persze ha kitartóak vagyunk, akkor biztos rátalálunk!

Mielőtt bármihez hozzákezdene a fodrász egy új vendégnél, elengedhetetlenül fontosnak tartom az előzetes hajtervezést. mielőtt bármihez hozzákezdene a fodrász. A régi vendéget viszont illő lenne már annyira ismerni, hogy tudjuk, mik a szokásai.

Nehéz jó szalont vagy fodrászt ajánlanom és álszerénységnek tűnne, ha most egyéb fodrász neveket kezdenék el felsorolni, miközben én magam is az vagyok. Annyit mindenképpen tanácsolhatok, hogy nézz ki egy számodra megfelelő szalont és  kukkold meg egy ott lévő figaró munkáját és, ha elnyerte a tetszésedet, megüti a mércéd, akkor egy próbát megér.

Ha viszont tényleg tutira akarsz menni, mert tele a hócipőd és nincs kedved mindig csak egy próbát tenni, nézd meg a neten olyan fodrászok munkáját akik díjakat, kitüntetéseket értek el és náluk nem lesz gond, ha csak el nem szálltak!

Bolgár DávidLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés