free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

Szabadkozhatnánk is, hogy bocs, nem a modelltermet okán, meg nem a szép szőke lobonc végett… De minek. Egyrészt valóban megkapó a látvány, és több mint valószínű, hogy mi is örömmel cserélnék, de a dicsfény most igenis a ruházatra hulljék. Mert harmonikus, egyszerű és diszkrét. Persze ez nem önmagában üdvözítő - mégis annyira, de annyira ritka. Kiszemeltünk nem fullad meg a színekben, flancolásmentesen elegáns, és ezúton is a "magamutogatni alázattal is lehet" iskola rektorává avatjuk. Szép munka! 
 

Honnan kezdjük… Talán, hogy sok, túl sok a hangsúlyozni kívánt darab. Például a fekete vastag harisnya a feltűrt, pöttöm farmernacival, mindehhez az élénkbarna csizma, aztán ahhoz meg a rövid aljú, szemet vakító T-Com-árnyalatban ázó garbó. Szóval külön-külön nagyon rendben lennénk, de összességében rogyasztó a látvány, nehézkes, nem tud a tekintet semmiféle dominanciára irányulni az öltözéken - pedig az adottságok igen jók, csak hozzájuk kéne pallérozni a szelektálás művészetét, nagy adag visszafogottsággal.  


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés