free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Alvás helyett mozi

Borsa         Címkék: fanatikus, film, kishír, mozi, rendezvény 0 hozzászólás

Az igazi mozifanatikusok biztos, hogy pénteken popcorn-t vacsoráznak és másnap is azt reggeliznek. Péntek este 12 órás mozimaraton kezdődik három Palace moziban.

Még a legnagyobb moziőrülteket is próbára teheti a Mozifanatikusok éjszakája elnevezésű rendezvény. Péntek este hattól szombat reggel hatig három moziban összesen 52 filmből válogathat, aki vállalkozik a 12 órás mozimaratonra.

A teljes éjszakára a jegy ára összesen 1990 Ft, ami - ha plázás mozijegy árakkal kalkulálunk - gyakorlatilag már két film után megtérül. A jegy megváltásakor karszalagot kapunk, így bátran cikázhatunk mozitermek és az eseményben résztvevő három bevásárlóközpont, a Westend, a Mammut vagy a Lurdy ház között. Viszont, ha a mozimaraton időtartama alatt  karszalag nélkül tartózkodunk a fenti három pláza mozijában, vagy kipenderítenek minket, vagy nekünk is be kell neveznünk a hosszútávú filmnézésre.Aki precíz programtervvel szeretne nekiindulni az éjszakának, utánanézhet a filmeknek és a kezdési időpontoknak a rendezvény honlapján. A honlapon extra szolgáltatásként beállíthatja a személyiségének megfelelő dizájnt is, hisz a site készítői gondoltak a fantazyőrültekre, a romantikusokra, és a thrillerfanatikusokra is.

Ami a felhozatalt illeti, mindenki megtalálhatja a kedvére való mozit, hisz nézhetünk mesét, vígjátékot, thrillert, romantikus filmet. Megnézhetünk már lefutott mozikat is a közelmúltból, de megnézhetjük az új Russel Crowe-westernt is, amiről a szervezők azt állítják, hogy premier előtti vetítés lesz, de a Börtönvonat Yumába című filmet az igazi mozifanatikusok már a Titanicon is megnézhették.

Kiindulva a Moziünnep sikeréből, ami tavaly nyáron már félmillió filmzabálót vonzott a mozikba, ez a kezdeményezés is biztosan népszerű lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés