free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Forgó kefe a szemre

Borsa         Címkék: kefe, kishír, spirál, szem, szempilla 0 hozzászólás

Aki még hisz benne, hogy egy szempillaspiráltól olyan tekintete lesz, mint Penelope Cruznak, azoknak itt a forgókefés változat. Minket nem győzött meg a találmány.

Amikor már nem elég még sűrűbb, még hosszabb, még göndörebb és még drámaibb szempillákat ígérni és még annál is valószínűtlenebbre photoshoppolni a terméket reklámozó celebek pilláit, egész egyszerűen azért, mert ezt már nem vesszük be, akkor a gyártóknak bizony ki kell találniuk valamit.

Nos, a kaliforniai Akasha kozmetikai cég előállt egy megoldással: piacra dobták a Spinlasht-t azaz a forgókefés szempillaspirált. A termék leginkább a motoros fogkefékhez hasonlít, csak ennek a végén értelemszerűen egy spirálkefe található, ami gombnyomásra a kívánt irányba képes forogni.

www.spinlash.com

Miután megmártottuk a festékben, már csak oda kell tartani a szempilláinkhoz és elindítani, majd várni, míg brutál szempillákat csinál. Nos, ez a cucc minket leginkább a TV shopokban reklámozott "csodatermékekre" emlékeztet, egyáltalán nem lepődnénk meg, ha előbb-utóbb egy ilyen műsorban találkoznánk vele. De akkor meg már inkább Penelope Cruz retusált műszempillái… Vagy Görög Zitáé, végső esetben.

Aki nem osztja a véleményünket és mindenképp szeretne birtokolni egy forgókefés szempillaspirált, az megrendelheti online, 14.95 dollár plusz szállítási költségért.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés