free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Forgó kefe a szemre

Borsa         Címkék: kefe, kishír, spirál, szem, szempilla 0 hozzászólás

Aki még hisz benne, hogy egy szempillaspiráltól olyan tekintete lesz, mint Penelope Cruznak, azoknak itt a forgókefés változat. Minket nem győzött meg a találmány.

Amikor már nem elég még sűrűbb, még hosszabb, még göndörebb és még drámaibb szempillákat ígérni és még annál is valószínűtlenebbre photoshoppolni a terméket reklámozó celebek pilláit, egész egyszerűen azért, mert ezt már nem vesszük be, akkor a gyártóknak bizony ki kell találniuk valamit.

Nos, a kaliforniai Akasha kozmetikai cég előállt egy megoldással: piacra dobták a Spinlasht-t azaz a forgókefés szempillaspirált. A termék leginkább a motoros fogkefékhez hasonlít, csak ennek a végén értelemszerűen egy spirálkefe található, ami gombnyomásra a kívánt irányba képes forogni.

www.spinlash.com

Miután megmártottuk a festékben, már csak oda kell tartani a szempilláinkhoz és elindítani, majd várni, míg brutál szempillákat csinál. Nos, ez a cucc minket leginkább a TV shopokban reklámozott "csodatermékekre" emlékeztet, egyáltalán nem lepődnénk meg, ha előbb-utóbb egy ilyen műsorban találkoznánk vele. De akkor meg már inkább Penelope Cruz retusált műszempillái… Vagy Görög Zitáé, végső esetben.

Aki nem osztja a véleményünket és mindenképp szeretne birtokolni egy forgókefés szempillaspirált, az megrendelheti online, 14.95 dollár plusz szállítási költségért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés