free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: fehér atlétatrikó

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, fehér, női, trikó 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot vagy kiegészítőt célzunk be, és boltról boltra járva térképezzük fel a kínálatot. A héten fehér atlétát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben egyszerű, fehér, női atlétatrikó után kutattunk.

Első jelöltünket a H&M-ben akasztottuk le és tettük is majdnem vissza azzal, hogy ez nem is igazán atlétatrikó, inkább az ujjatlan tophoz konvergál szabásával és selymes pamut anyagával. Aztán úgy döntöttünk, mégis itt a helye, azok kedvéért, akik a klasszikus atlétatrikóktól valamilyen okból irtóznak. A gond csak annyi vele, hogy ez az az anyag, ami - attól függően, hogy milyen hatástalan csodamosószert használunk - szürkülni vagy sárgulni kezd, de hogy tartósan fehér nem marad, az tuti. Ára 1490 forint.Az Oyshoban a rengeteg mintás meg rajzfilmfigurás holmi között, az egyik állványon szerényen várakozott ez a minden szempontból igazán unalmasnak nevezhető atléta. Anyaga ugyan kellemes tapintású, de túlságosan nyúlós, következésképp maga a trikó sem az a feszülős, így leginkább otthoni szettekhez vagy sportoláshoz ideális, ruha alá vagy önmagában, utcai viseletként már kevésbé. Ára 1190 forint.

Ez a Stradivariusban kapható modell anyagában és elülső kivágásában nagyon hasonlít az előzőhöz, ami nem meglepő, testvérmárkákról lévén szó. Amiben viszont eltér, az a hátrész keskeny sávos kivágása - mely optikailag szélesíti a vállakat - valamint, hogy a méreteket valamivel szűkebbre szabták. Ez így utcai viseletként már elmegy, ruha alól azonban átüt. Ára: 1190 forint.A Pull&Bearnél - újabb Inditex-tesó - kínált változat a Stradivariusoshoz képest elől-hátul kivágottabb, egyéb különbséget nem tapasztaltunk, így csak ismételhetnénk az előző bekezdést..  Ára: 1190 forint.

A Bershkában kapható atléta eleje sima pamut, a hátulja viszont - a vállrésztől indulva - bordás mintázatú. A tervezők célja nyilván az volt, hogy vigyenek valami változatosságot ebbe a - valljuk be - izgalmasnak egyáltalán nem nevezhető ruhadarabba. A szándék dicséretes is, az eredmény már kevésbé, tekintve hogy a két anyag kombinációja kifejezetten bénán mutat. Ára: 1190 forint.

A Zarában kétféle verziót is találtunk a témára, méghozzá a tini részlegen. Az egyik modell elől-hátul egyaránt nyakban záródó kivágásával, sprőd anyagával, hónaljban elálló szabásával úgy hervasztó, ahogy van. Maximum alvós trikónak való. De inkább annak se. Ára: 1190 forint.

A másik viszont a színén kívül minden aspektusból az előző ellentéte: puha, sűrű bordás anyag, keskeny pántok, nőcis, dekoltált szabás. Ami klassz. Csak a darab tartóssága ébresztett bennünk kételyeket. Ára: 1190 forint.

A fapados fehérneműbolt, azaz a Tezenis kínálatában találtunk ezt a trikót azok számára, akik a V kivágást részesítik előnyben. De tényleg csak nekik. Ára 1490 forint. Ugyanitt kapható a bordás atléta és a spagetti pántos top keresztezésének eredménye. Nagyon vékony anyag, ezért leginkább ruha alá megfelelő. Ára: 1490 forint.Végül aztán az Intimissimiben akadtunk rá arra az atlétatrikóra, mellyel kapcsolatban végre nem volt ott a „de”. Annyi mindenben kötünk kompromisszumot, nehogy már egy szimpla fehér atlétatrikó esetében is kelljen! Ez a modell tisztességes minőségű, tartósnak tűnő, masszív bordás anyagból készült, szabása is korrekt. Ruha alá vagy magában, sportoláshoz, alváshoz vagy akár utcára is nyugodt lélekkel felvehető. Ráadásul nem is kerül nagyságrendekkel többe, mint a fentebb felsorolt darabok. Ára 1790 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés