free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divatvásár a VAM-ban

Borsa         Címkék: divat, kiállítás, kishír, trend, vásár 1 hozzászólás

A milánói és a párizsi divathetet vették alapul a budapesti Fashion Trend divatkiállítás és vásár szervezői. Ha így haladunk, nemsokára már mi diktáljuk a világdivatot.

Még soha nem rendezték meg azelőtt, de a szervezők az év legnagyobb divateseményének szánják a Fashion Trend divatvásárt a VAM Design Centerben. Ha beigazolódik a tervük, mely szerint a három nap alatt a 2000 négyzetméteres vásáron, napi 3000 látogató fordul majd meg, akkor tényleg nagy durranás lesz ez a divatszakmában.

www.vamdesign.hu

A szakmai vásáron a divatipar résztvevői egymást is továbbképzik workshopokkal, minket, egyszerű divatfelhasználókat pedig amellett, hogy divat vonatkozású történeti, pszichológiai előadásokkal, smink bemutatókkal és tanácsadásokkal okosítanak majd, napi 10 divatbemutatóval, és divatfotó kiállítással is szórakoztatnak.  A teljesség igénye nélkül néhány név a résztvevő divatmágusok közül: Makány Márta, Le Corset, Kostenko Daria, Mohari Kinga.

A vásár április 25-től 27-ig látogatható, a felnőtt jegy ára 2500 forint. Aki szeretne az első Fashion Trend divatvásáron résztvenni, azok csak kattintsanak ide, válaszoljanak a kérdésünkre és bízzanak benne, ők lesznek a szerencsés nyertesek, akik elvihetik a három darab kétszemélyes belépőjegy egyikét. További információkat és a részletes programot az esemény honlapján olvashattok.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés