free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha idegesít az elektromos hajad

puder@borsa.hu         Címkék: elektromos, fodrász, haj, szakértő, szállós 1 hozzászólás

Bolgár Dávid mesterfodrásszal mindent megbeszélhettek, amit a saját fodrászotokkal nem tudtok. Most azt magyarázza el, mit kell tenned, ha nagyon száll a hajad.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Szia Dávid,

szerinted mitől van az, hogy bármivel is kenem be a hajamat vizesen, szárítás közben, mégis úgy száll, mintha a szél fújná. Ráadásul az egész elektromos mint az atom. Mit tegyek rá, hogy szárítsam, hogy ne szálljon? Nagyon idegesítő.

Köszi, puszi,

K.

Helló Elektromos!

Általában az embereknek az iskolákban nem tanítják, otthon nem mutatják és a fodrász sem ad tanácsot, csak ha kérdezik ez ügyben. De persze a fodrász sem biztos, hogy sok esetben ajánl frankót, inkább mond valamit, csakhogy túl legyen a kérdésen, vagy éppen a termékét próbálja rátukmálni a vendégére. Ha nincs diagnózis, fejbőr, hajszál, hajtípus vizsgálat, előzetes hajelemzés, akkor kezdődik a baj! A te esetedben meg kell vizsgálni, milyen típusú, vastagságú, natúr, festett-e, vagy melírozott, netán dauerolt hajjal van dolgunk. Ha a fodrászod nyitott, jó szakember, vendégszerető, akkor biztos talál rá megoldást.

Én látatlanban - a leírtak alapján - úgy ítélném meg a hajad, hogy vékony szálú és túl sűrűn mosod. Az optimális hajmosáshoz 3-4 naponta moss hajat,amit ha gyakrabban mosol hamar bezsírosodhat. A túlmosás veszélye a problémád gyökere, ettől szállhat a hajad! Samponból vegyél a fodrászod által ajánlottat, mosd meg vele lazán, és utána tegyél rá mindenképp egy csipetnyi pakolást. Szárítás előtt oszlasd szét vizesen a például hőre beinduló anyagot, löttyöt vagy habot, krémet esetleg spray-t.

Nagyon fontos a megfelelő körkefe és fésű kiválasztása, amiből lehet antisztatikus bevonatút kapni. A végén a szállás és a szöszösség elkerülése érdekében használj egy pöttynyi – tényleg elég belőle annyi - lágy waxot és kanyarints egy kört a fejed fölött  egy kis párataszító lakkból. Még egyszer simítsd végig a kezedet a haj vonalát követve Sok sikert, és gyakorolj!

Bolgár Dávid

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés