free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eldobható mobil

Borsa         Címkék: amerika, eldobható, kishír, mobil, sms 0 hozzászólás

Amerikai találmány az egyszer használatos mobil, amit az első lemerülés, vagyis 240 óra után eldobhatunk. Sms-ezni, fényképezni nem tudunk vele, csak telefonálni.

Az Amerikai Egyesült Államokban a Hop-on piacra dobta az eldobható mobiltelefont. Az egyszer használatos fényképezőgépekhez hasonló elven működő készülékeket elsősorban azoknak szánják, akiknek egyébként nem telik mobilkészülékre. Illetve azoknak - például gyerekek, idősek, szegények -, akik csak biztonsági okokból tartanak maguknál mobiltelefont, de célcsoportot jelentenek a roaming költségeket megtakarítani kívánó turisták is.  

www.hop-on.com
 
A Hop-on eldobható mobilja háromórás beszélgetési és 240 órás készenléti időt foglal magában. Kijelzője ugyan nincs, viszont képes 100 darab szám tárolására és 12 féle csengőhang is található a memóriájában. Ára mindössze 20 dollár, azaz nagyjából 3200 forint.

A termék - a hírek szerint - hamarosan Európában is kapható lesz, ugyanis egy - még meg nem nevezett - angol disztribútor tízezer darabot rendelt belőle, melyeket egyelőre kísérleti jelleggel, Nagy-Britannia területén szándékozik forgalomba hozni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés