free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Férfibarát melltartó

Borsa         Címkék: kapocs, kishír, melltartó, pánt, találmány 0 hozzászólás

A kivágott hátú ruhákhoz tervezett melltartó lehet, hogy népszerűbb lesz a férfiak körében, mint a nőknél. Könnyű levenni és nem kell a kapoccsal sem vesződni.

A hátat szabadon hagyó melltartót egy nő találta fel, elsősorban a nők életének megkönnyítésére. Mégis, könnyen elképzelhető, hogy végül is a pasik fogják jobban értékelni.

A chicagói Elaine Cato az American Inventor című feltalálós valóságshowban, tavaly második helyezést ért el találmányával, ami megoldást jelenthet a hátat szabadon hagyó ruhadarabok vs. melltartópánt problémára. A koncepciót megvette a Maidenform fehérneműcég, néhány héten belül pedig kezdik is árusítani a hátpánt nélküli melltartót, 25 dollárért.

www.madeinform.com, www.styleguru.org
 
Nos, így a képet elnézve mi nem annyira hisszük el, hogy ez a melltartó nem esik le azonnal az ember lányáról, amint vesz egy mélyebb levegőt, netán valami ennél is merészebb mozdulatot tesz. Mindenesetre, ha az innovatív fehérnemű mégiscsak elterjed, akkor valószínűsítjük, hogy lesznek olyanok, akik még a nőknél is jobban fogják értékelni: azok a pasik, akik éles helyzetben képtelenek megbirkózni a melltartó kikapcsolásának egetrengetően bonyolult feladatával. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés