free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, ruha, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

Belevaló, kora tavaszi öltözék ez – egyszerre harsány és légies. A piros sál és a huncut, kockás kistáska jó adag derűt csen a világosak dominálta összegészbe, így némi dög is kerül a finomság mellé. A harisnyás topán feketéje csak a kis retikülről kacsint vissza, szépen meghúzzák magukat hátul mint lényegtelen-sötét kísérőelemek, és hagyják érvényesülni a hangsúlyosakat: az övet, a sálat és a táskát. Kommentünk az ilyenkor szokásos: ügyes válogatás, jó párosítás, jeles eredmény.
 

A szőrszálhasogatást és a rosszmájat félretéve: jól dolgoznak az összejátszó pirosak, a bőrdzseki is pofás, de nem mehetünk el szó nélkül a bevágós naci mellett, mert a combikon ugyan szépen feszül, de sajnos az alhasat meglehetősen kidomborítja/elszorítja, a szemérembe pedig fájdalmasan belehasít. Ezt valószínűleg viselni se oly’ kényelmes, viszont nézni se üdítő. Az aerobikos hajpánt pedig már rég elvesztette dicsfényét, de ez legyen a legkevesebb (lehet, hogy fülvédő)…  

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés