free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 unisex napszemüveg

Borsa         Címkék: 2008, divat, idei, napszemüveg, trend 0 hozzászólás

Manapság már nincs éles határ a férfi és női napszemüvegek között, ezért az idei unisex darabok legjobbjaiból listát készítettünk. Pasik, csajok egyaránt hordhatják.


A 2008-as napszemüveg trend cikkünk készítésekor hirtelen ötlettől vezérelve arra kényszerítettük magunkat, hogy az illusztrációként kapott 15 darab szemüvegből kiválasszuk az öt legjobbat. Azt az ötöt, amit előszeretettel hordhatnak pasik és csajok egyaránt, tehát unisex, ráadásként pedig stílusa és formája egyértelműen alátámasztja az idei szemüveg divat jellemzőit. Nehezen ment, végül mégis megszületett az ötös lista, abc sorrendben.

Barna légy – Exté

Ez a korábbi, napjainkban már klasszikusnak számító légy szemüveg, 2008-as tavaszi reinkarnációja. Az igazat megvallva a fazon korábbi változata az elektronikus zenei rendezvények egyik elhagyhatatlan kelléke volt, napjainkban azonban jóval letisztultabb formában kapható. A szemüveg barna lencséje nagyon kényelmes viselet, mivel a meleg színek pihentetik a szemet, azonban igazán erős, mondjuk tengerparti napfényben nem a legjobb megoldás, mert bizony még e mögött is hunyorogni fogunk.


Repülőslegyes – Ferré

Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy repülős vagy légy fazon illik-e jobban hozzá, az ne keresgéljen tovább, hanem válasszí ezt a szemüveget. Egyetlen hibája, hogy túl világos a lencséje, ezért a tűző napsütésben nagyjából semmit sem ér, a hunyorgás, pedig még mindig ráncosít. Ha fémkeretes szemüveget vesztek fel, akkor a kiegészítőtöket a keret színéhez igazítsátok. Arany kerettel nem igazán mutatnak jól az ezüstös ékszerek, és ez fordítva is igaz.
Neorepülös – Tom Ford

Ezt a napszemüveget a klasszikus repülős fazon ihlette, a változás csupán annyi, hogy a keret felső része és a szár nem hagyományosan fém, hanem műanyag. Ami azért praktikus, mert a nyári hőségben a kocsiban felejtett fémkeretes napszemüveg könnyen okozhat harmadfokú égési sérüléseket. Ez a keret leginkább olyanoknak áll jól, akiknek a homloka az állához képes széles, tehát szív alakú az arcuk.

Fehér Csoda a  Star Trek-ből – John Richmond

Scifi rajongók figyelmébe ajánlom ezt a szupergalatkikus utazásra csábító szemüveget. Csakúgy, mint a lista többi tagja, szupertrendi csajoknak és pasiknak egyaránt jó lehet, csak a megfelelő szettet kell hozzá kiválasztani, ami semmiképpen se legyen elegáns. Szögletes arcúaknak nem nyerő dararab, mert a szögletes keret még inkább kiemeli a markáns arcvonásokat. Azonban minden kétséget kizárólag ez a szemüveg leginkább vitorlázáshoz illik.Repülős szemüveg – John Richmond

Egy jól bevált régi klasszikus, ami Angelina Jolie-nak köszönheti újjászületését. A Starsky és Hutchból ismert fazon szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll, csak a lencse mértére és színére kell figyelni. A vékony szár nem akadályozza a látást, ezért ez a szemüveg kiválóan alkalmas autóvezetéshez, a repülő vezetéséről már nem is beszélve. Gondoljunk csak vissza Tom Cruise-ra, aki egy ehhez hasonló napszemüvegben vett elégtételt Icemanen a Top Gun-ban. Egy egyenesszárú farmer és egy atléta, ideális összeállítás egy ilyen szemüveghez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés