free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művészi röntgen

Borsa         Címkék: fénykép, fotó, kishír, művészet, röntgen 0 hozzászólás

Nick Veasey, fotóművész nem csak a dolgok felszínét örökíti meg. Röntgensugár segítségével a legkülönbözőbb tárgyak, növények és állatok belső értékeit fedi fel.

Nick Vaesey, angol fotóművész azt vallja, hogy a szépség belülről fakad. Évek óta készít fényképeket röntgensugár segítségével. Egyik képe megmutatja, a női lábat, amint magassarkúban a cipőben lakó apró szögek felett természetellenes pózba merevedik. De megörökítette egy villamosszéket, egy busznyi embert, legnagyobb munkáján pedig egy Boeing repülőgép röntgenképét láthatjuk. Ötletes fotóival számos szakmai díjat nyert, de több nagyvállalat is meglátta az üzleti lehetőséget módszerében. Olyan cégeknek készített reklámfotókat, mint a Nike, a Nikon, vagy a Porsche.

www.dailymail.co.uk
Nézegess még több művészi röntgenképet!

Nick napjai nagy részében különböző laboratóriumokban, kórházakban kattintgat ólomköpenybe bugyolálva, hogy védje magát a sugárzástól. A sűrűbb, vastagabb tárgyakhoz több sugárzás kell, a legnagyobb röntgengépnek csak a generátora nagyobb, mint két double decker busz.

Így érthető módon Nicknek nincs is saját készüléke, mindig bérli őket. Bevallotta, hogy rengeteget tanul azoktól, akik munkájukból kifolyólag naponta használják a röntgent. Másik nagy segítsége pedig a Photoshop, ugyanis nem tagadja, hogy ezek a képek aprólékos utólagos szerkesztés árán nyerik csak el azt a formájukat, ahogy végül mi is láthatjuk őket.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés