free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Luxus Barbie táska

Borsa         Címkék: cipő, divat, kishír, rózsaszín, táska 0 hozzászólás

Christian Louboutin cipő helyett most egy rikító rózsaszín, vastag arany lánccal és két topánkát formázó csattal díszített táskát álmodott. Szerintünk inkább rémálom.

Ha egy táskáról csak azt tudjuk, hogy szaténból és aranyból készült és hogy Christian Louboutin műhelyéből került ki, akkor hajlamosak lennénk azt hinni, hogy csinos, ízléses darab. Nos, íme a cáfolat.

Azzal nem vitatkoznánk, hogy Christian Louboutin a egyik legfontosabb ma élő cipőtervező a világon. Ettől még azonban ő is melléfoghat és bizony meg is tette. Nem egy cipő-, hanem egy táskatervével.

www.styleguru.org

A sokkolóan ízléstelen kinézetű Loubinette estélyi táska fuksziaszínű szaténból készül, kicsiny - magas sarkú cipőket mintázó - csatja és vastag, láncos fogantyúi pedig mi másból, mint színaranyból. Ez pedig, így együtt, leginkább úgy mutat, mintha egy Barbie baba táskájának felnagyított, luxuskivitelű változata volna. Mindez 1195 dollárért, azaz közel 190.000 forintért. Akinek megéri, az meg is érdemli…
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés