free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: trapéznadrág

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, farmer, koptatott, trapéz 4 hozzászólás

Hétről-hétre becélzunk egy konkrét ruhadarabot, kiegészítőt vagy lábbelit, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most trapéznadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben trapéznadrág után kutattunk, annak örömére, hogy a cicanaci - helyenként esztétikai környezetszennyezést okozó - uralma végre megtörni látszik.

Első kiszemeltünk a Bershkából ez a fehér, trapéz vonalú csípőnadrág. Szára felül kényelmesen passzentos, lefelé arányosan bővülő, alul pedig már kifejezetten bő. Ára: 8990 forint.Második választottunk ebből a boltból szabásra szinte ugyanez, csak klasszikus, koptatott, kék farmer változatban, gyűrt "díszítéssel". Nos, szerintünk ez utóbbi nadrág a koptatás és a gyűrés nélkül kifejezetten okés lenne, így viszont inkább a tucat kategóriába soroljuk. Ára szintén 8990 forint. Mindkét darab inkább magasabb termetűek ajánlható, ugyanis ez a fazon sajna egyértelműen összenyom.

A következő modellt a Stradivariusban, elsősorban egészségesen piros színe miatt akasztottuk le, de egyébként feketében is lehet kapni. Felpróbálva aztán csalódást okozott: már a combrésznél is túl bő, emiatt lefelé alig érzékelhető a trapézos bővülés. Ennélfogva nem csupán, hogy csinosnak nem mondható, de ráadásul még alaposan kövérít is. Ára: 8990 forint.

Következő jelöltünk ugyaninnen már kecsegtetőbb, legalábbis azok számára, akik nem utálják a csípő fazont. Ennek a nadrágnak már-már egységesnek mondható kék színe van, mindenféle csúf, közhelyes koptatás nélkül. Combon kellően szűk, így nem mutat több számmal nagyobbnak, viszont lefelé haladva inkább csak szolidan bővül, és keskeny trapézban végződik. Ára 12990 forint.Ez a Benettonnál fellelt változat térdtől felfelé kifejezetten szűk, az elvileg passzoló méretbe szabályosan bele kellett préselődni, de az egy számmal nagyobbal sem volt sokkal egyszerűbb dolgunk. Viszont ha már egyszer fenn van és be is gomboltuk, akkor cserébe optikailag vékonyít, amire rásegít az is, hogy a trapéz bőségét sem vitték túlzásba. Viszont a sápatag koptatásról és a műgyűrődésekről ezen nadrág tervezőinek sem sikerült lemondaniuk, emiatt ez a modell a mi szívünkbe nem igazán lopta be magát. Ára: 16090 forint.

Az aktuális Mango Jeans kollekcióban két ide illő darabot is találtunk. Az egyik magában foglalja nem csupán az éledező trapéz fazon, hanem a magas derék trendet is. Plusz még koptatott is, bár azért nem annyira irritáló módon. Puha farmer anyag, megszokott méretbe simán bele lehet férni, sőt, le is lehet ülni benne úgy, hogy utána még kapjunk levegőt. Alacsony csajoknak sem tilos ez a fazon, de azért csak csínján vele. Ára: 12699 forint.A másik egy korrekt, hétköznapi darab. Megnyugtatóan egyszínű, combnál nem tapadós, de még éppen nem is áll el, lefelé pedig arányosan bővül, alja pedig a bármilyen magassághoz vállalható bőségben végződik. Alapjáraton nem túl izgalmas darab, viszont jolly joker jellegű, klasszul kombinálható szinte akármilyen felsőrésszel. Ára 11799 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés