free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Deck Attack a hajón

Borsa         Címkék: buli, hip-hop, kishír, parti, ragga 0 hozzászólás

Az A38 pénteki buliján az ismert magyar dj páros, Infragandhi és Cyborg Templar mellett két angol DJ, és egy szolnoki ragga arc húzza a talp alá valót. Pögős lesz.

Újabb állomásához érkezett a Beck's –szel közösen indított Deck Attack paritsorozat. Az A38 pénteki buliján együtt pöröghetnek a funk, a breakbeat, a reggae, és a hip-hop rajongói, de legfőképp azok, akik szeretik a sokszínű zenét.

A magyar DJ páros, Infragandhi és Cyborg Templar zenéjét nem kell már bemutatni, akik hallgatják a radiocafét, vagy voltak már Deck Attack partin, tudják, hogy szívesen szambáznak a legkülönbözőbb műfajok között.

www.a38.hu, www.copycon.laza.hu

Az angol Black Grass is mindenevő DJ, egyénien keveri a stílusokat, de igazi mixmesterek a Dreadzone formáció tagjai is. Breakbeatet, trance-t, pszichedelikus diszkózenét és raszta filinget ötvöző zenéjüket a magyar közönség már jól ismerheti, hiszen felléptek már a Szigeten, és a Volt fesztiválon is.

A brit DJ-k mellett, Copy Con, a szolnoki ragga arc is fellép. Ötletesség, lazaság, igényesség, és humor egyszerre jellemző rá, tehát durván rácáfol arra, hogy magyar nyelven ez a műfaj csakis ciki lehet.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés