free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha unod a szőkített hajadat

puder@borsa.hu         Címkék: festés, haj, roncsol, szakértő, szőkít 1 hozzászólás

A Borsa mesterfodrászával mindent megbeszélhettek, amit a saját fodrászotokkal nem tudtok. Most segít, mire figyelj, ha szőkített hajadat akarod más színre festeni.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Szia BorsaFodrász,

mondd meg nekem, hogyan ápoljam a svédszőkére festett hajamat, mert folyamatosan ki van száradva. Ezenkívül még az is érdekelne, tisztelettel, hogy melyik színre lehetne leghatásosabban változtatni ezt a szőkét, mert már eléggé unom.

Köszike!

Helló Szöszi!

Fontos megjegyeznem mindenek előtt, hogy a festett szőke hajszínt sok esetben a legmacerásabb kezelni. Van az a mondás, hogy akinek egyenes, az göndört szeretne, akinek barna, az szőkét. Persze mindig az kell, ami nincs. Ettől lesz izgalmas az egész. A szőke hajszín előnye a feltűnéskeltés,...viszont mindennek megvan az árny oldala is. A szőkéket előbb észre veszik, mint a barnát, de nem túl szerencsés, ha ehhez egy roncsolt cibált hajvég párosul. Tehát, ha a vendégnek eredetileg barna haja van, de szőkére festeti nem mindegy, hogyan teszi.

Otthon semmilyen szinten nem ajánlanám a festését, inkább forduljunk szakemberhez. Ugyanis minél több árnyalatot világosítunk eredeti hajszínünkön, annál erősebb oxidáló szert kell használnunk, ami jobban kinyitja a hajszál belső szerkezetét. Ha ezt nem megfelelően alkalmazzuk rugalmatlanná, fénytelenné és töredezetté tehetjük hajunkat, amitől máris megvan a baj. Persze a nem megfelelő, szakszerűtlen eljárást bármely suta fodrász is elkövetheti. Fontos tehát a jó szakember kiválasztása, ami még nem elég, csak a kezdet.

Ezután meg is kell óvni, hogy csillogó és egészséges hajad legyen, amivel bátran büszkélkedhetsz. Fodrász szalonokban, vagy kellékesnél vásárolhatsz szőke hajra való sampont, pakolást. Roncsoltabb eseteknél a hajvégápoló olaj csodákra képes. A szőke haj sötétebbre való festését nemcsak hogy profi szakemberre kell bízni, de egy alapos haj diagnosztikát kell elvégezni. Ez persze pár perc alatt megvan, ha tényleg szakemberhez kerültünk. Egy alapos kikérdezés, szemügyre vételezés és máris neki láthat a fodrász a megfontolt hajfesték, színező kikeveréséhez. Ellenkező esetben hajunk "bekapódhat" amitől fekete, netán zöld, vagy hasonló fakó színeket kaphatunk. Tehát ajánlanám az alapos utánajárást és a megfelelő fodrász kiválasztását, mert megéri!

Ha rossz a hajunk az rányomja a bélyegét a hangulatunkra. És ezt senki sem szeretné!

Megfontolt utánajárást ajánlok!
 
Bolgár Dávid TamásLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés