free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexéhség

HT         Címkék: hűség, megcsalás, nemi, szex, vágy 1 hozzászólás

Hímtag szerint a nemi vágy nagy úr. Ha valaki éhes eszik, ha meg szexszre vágyik, akkor úgy is megtalálja. Valahol. Minket is meglephet, hogy kire gerjedünk rá.

Mindenki tudja, hogy nemi vágyat csillapítani ugyan lehet, de megszüntetni soha, és annak ellenére, hogy a nemi vágy az egyik legtermészetesebb dolog a Földön, de a közvélemény szerint házasságot törni, hűtlenkedni, megcsalni és a többi nem ér. Viszont szerelemben, stabil kapcsolatban ér megjámborodni, és ér uralkodni a nemi vágyakon. Pedig a nemi vágy független a szerelemtől, és nem függ a személyes szimpátiától sem. Még ha bevallva vagy bevallatlanul taszít is egy illető személyisége, ellenszenvesnek és/vagy alsóbbrendűnek érezzük, vagy lenézzük, vagy megvetjük azt az illetőt, akkor is izgathat szexuálisan.Számtalan eset bizonyítja, hogy emberek olyan nemi helyzetekbe keverednek, amikor a szexuális vonzás egyéb érzelmektől és indulatoktól függetlenül hat. Ahogy egy stabil kapcsolatban élő, kellően csatak juppisrác is simán eseti szexszel akármelyik nyilvános szórakozóhelyen összeszedett ribanccal, úgy egy férjezett sztárügyvédnő is rámegy a többszörösen elítéltre, ha vágya diktálja.

Közismert, hogy az erkölcscsőszök és a romantikusok nagy bánatára a nemi vágy nem függ a szerelemtől, és Eldée is megmondta, hogy minden zenész a szerelemről énekel, de a dugásra gondol. Civilizáltságunknak hála, ismerjük a hűség fogalmát, és az ilyen-olyan okokból ránk törő nemi vágyak legtöbbször nem teljesednek be, ezért ritkán botlunk üzekedő embertársainkba nyilvános helyeken. Viszont annak ellenére, hogy a bizalmi alapú stabil kapcsolatokban nagy jelentősége van a hűségnek, az emberekben a szerelem és a szexuális vágy aránylag ritkán szokott együtt járni.Egy illető halálosan szerelmes lehet valakibe, hiheti azt, hogy nem tud a stabil kapcsolata nélkül élni, mert megtalálta az igazit, a holtodiglan-holtomiglan párját, érezheti úgy, hogy hazatalált a fixével, de még a szerelem vagy a bizalmi alapú stabil viszony, úgymint házassági vagy élettársi, sem garantálják azt, hogy ne érezzen másik személy iránt szexuális vágyat. Persze a legtöbb szerelmes hűséges, de gyakran előfordul, hogy egy hosszútávú fixszel együttlévő csaj vagy pasi például egy rosszfiú vagy egy rosszlány hatására érez szexuális vonzalmat, és ettől lelkiismeret furdalása lesz. A rossz közérzet nem mindig következménye a nemi libidó emelkedésnek, ahogy a szerelemes megcsalása sem, mert a fantáziából ritkán válik valóság. De az orvosaink a megmondhatói, hogy a nemi vágy mekkora úr és, hogy emberi ésszel föl nem fogható.

Bár nagy szerencsénkre a nemi vágy megszüntethetetlen, de egy kielégített szerelmes nem hűtlenkedik, maximum fantáziálgat róla. A kellőképpen rendezett nemi életet élő szerelmesek között maximum elméletben fordul elő a fixen kívüli szexuális aktus. Egy kielégítetlen szerelmesnél viszont garantált a megcsalás. A nemi vágy leginkább az éhséghez hasonlítható.Egy éhező nem válogat. Egy három hete ételt nélkülöző nagyjából ugyanolyan mohósággal veti rá magát a kaviárra, mint a junkfoodra, vagy az abált szalonnára. Az éhező nem ínyenckedik, falánkságának sürgősebb és égetőbb célja, hogy minél hamarabb és minél jobban megtömje magát. Egy pasi, aki mondjuk fél éve nem látott csajt, ugyanúgy esik neki eszeveszettül, primer szükséglettől vezérelve egy tündérkisasszonynak, mint egy zsékategóriás pornószínésznőnek. A kiéhezett csajok sem válogatnak, és nem hazudják maguknak, hogy csak azzal képesek kielégülni, akit szeretnek, tisztelnek, nagyra becsülnek, úgy vannak vele, mint a kielégítetlen pasik, hogy szexínség idején vágy csillapítási célból egy unszimpatikus idegen is megteszi. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés