free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Játék a nőies idomokkal

Borsa         Címkék: átalakítás, divat, ruha, stílus, szett 0 hozzászólás

Sokan gondoljuk azt, hogy könnyű dolguk van azoknak, akik nőies idomokkal rendelkeznek. Ez igaz, de néha nekik is jól jön egy kis segítég. Stylistunk átalakított.

Óriási közhely, de mi, nők mindig szeretünk átalkulni, még akkor is, ha már van egy saját, kialakult stílusunk. Időről időre vágyunk arra, hogy megújuljunk, és Emese is így volt ezzel. Évekkel ezelőtt szerette a színes ruhákat, és bátran próbálkozott a különböző kombinációkkal, mostanság azonban az egyszerűbb utat választja, feketét, szürkét fehéret. Ez alapvetően nem baj, de Emese természetes adottságaihoz nagyon jól állnak az élénk, vidám színek, egy-két jól szabott ruha pedig kiemeli nőiesen alakját, úgyhogy kicsit kézbevettük a lányt, színekkel és formákkal láttuk el, hogy a fenti állítást igazolni tudjuk. Nem volt nehéz dolgunk.


Első szett - nézd meg az átalakítás többi fázisát is!

Emese klasszikus női alkat, ez azt jelenti, hogy nem a kifutókon látható csontsovány pálcika lányok táborát erősíti, emellett azon szerencsések egyike, aki elfogadja és szereti is önmagát. Ezért nem volt más dolgunk, mint kiemelni, és erősíteni a pozitív adottságokat és palástolni az esetleges hátrányokat.

Első szett

Kabát, sál, ruha, póló, cipő – Jackpot and Cottonfield

Modellünknek a combközépig érő kabátok a legelőnyösebb darabok, mert ezek nem rövidítik, sokkal inkább - optikailag - nyújtják az alkatot. Ha valaki kabátot vesz, és nincs határozott elképzelése, akkor a legjobb, ha semleges színű és fazonú darabot választ. Ebben az esetben a semleges nem egyenlő az unalmassal, csupán csak annyit jelent, hogy sportos és elegáns szettekhez egyaránt illik, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel dobjuk fel. Elegánsabb összeállításokhoz dobjátok fel a kabátot strasszos brossal, vagy selyemsállal, hétköznapokra pedig elég, ha egy színes sálat tesztek a nyakatokra.


Második szett

Ez az összeállítás, jó példa arra, hogy az unalmasnak számító - mindenki ruhatárában fellelhető - színeket is izgalmassá tehetjük, egy-két különleges kiegészítővel. Manapság már nem kötelező a cipő és a táska közötti harmónia, de azt senki sem tagadja, hogy a megnyerő megjelenés egyik kulcsmotívuma az egymáshoz passzoló lábbeli és retikül. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, ha mindehhez passzol a szánkat díszítő rúzs is.Mint azt már előbb is mondtuk Emesének szép vékony dereka van, amit mindig érdemes hangsúlyozni, legyen szó kabátról, ingről vagy ruháról, a kiválasztásnál az egyik legmeghatározóbb érv, hogy kiemeli-e a derekat. Visszatérve a kiegészítőkre, ha cipő és a táska hangsúlyos színű, vagy formájú, akkor hagyjuk őket érvényesülni, és az összhatást ne rontsuk el egy-egy túlságosan feltűnő ékszerrel.

Második szett

Ing, felső, nadrág – Mexx
Cipő, táska – Alberto Zago 

A képen látható ing többfunkciós, egyaránt jó farmerrel és sportcipővel, vagy tűsarkúval és színben hozzáillő rövidnadrággal. A térd vonalában végződő nadrágok és szoknyák kiemelik a bokát, ezért azoknak, akiket vékony bokával áldott meg a sors, azoknak ezek a fazonok úgy állnak, ahogyan azt a tervezők megálmodták. Azoknak, akiknek kicsit vastagabb a lábszáruk, azok sípcsontközépnél rövidebb nadrágokhoz, és szoknyákhoz válasszanak tűsarkút.


Harmadik szett

Ez az összeállítás jó példa arra, hogy az A-vonalú tunika szinte mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő darabot. Ebben az esetben a titok nyitja a színben rejlik, világos bőrű és szemű lányok bátran próbálkozhatnak különleges élénk színekkel, mert ezekkel nem igazán tudnak hibázni.

Harmadik szett

Felső, nyaklánc, nadrág – XX by Mexx
Cipő – Alberto Zago

Az  S-es méretnél nagyobb lányoknak sem tabu a szők nadrág. Ha a lábszáruk vékony, bátran választhatnak ilyen fazont, de mindenképpen kombinálják combközépig érő tunikával. A cipő pedig ismét magas sarkú, vagyis pontosabban platform, ami a hatvanas éveket idézi. Ezt a cipőfazont azoknak ajánljuk, akik félnek tízcentis sarkon egyensúlyozni, és kényelmes, de nőies darabot keresnek.

1. Játék a nőies idomokkal
2. Tévhit a fehér színrőlLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés