free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vattacukor-tornádó

Borsa         Címkék: fotó, horror, kishír, thriller, túladagolás 2 hozzászólás

Daniela Edburg fotóinak szereplői saját magukat alakítják, méghozzá abban a pillanatban, amikor a rájuk jellemző fogyasztási szenvedély áldozatává válnak.

Daniela Edburg, Mexikóban élő vizuális művész Drop Dead Gorgeous című, sajátos látványvilágú fotósorozatában a különféle ételek - főleg édességek -, illetve szépségápolási termékek túladagolása okozta halált ábrázolja. A képek atmoszférája klasszikus thriller- és horrorfilmek jeleneteit idézi. Nem is véletlenül.

Ugyanis Edburg egy interjújában elárulta, hogy például a Death by Banana című alkotását Hitchcock Madarak című filmje, míg a vattacukor-tornádós Death by Cotton Candy-t az Óz a csodák csodája ihlette.

www.themorningnews.org
Nézz még több bizarr fotót Daniela Edburgtől!

Más képeket maguk a képek szereplői inspiráltak, akik közül egyik sem profi modell, hanem az alkotó ismerősei, akik a műveken voltaképpen saját magukat, a rájuk személy szerint jellemző fogyasztási szenvedély áldozatait alakítják. A sorozatban szereplő fotók legnagyobb részét a művésznő a nagymamája házában, egy barátja konyhájában illetve a férje stúdiójában késztette el.

"Azt gondolom, hogy a halál nagyon csábító. Arra késztet minket, hogy értékeljük a szépséget mindenben, ami tiszavirág életű." - jegyezte meg Edburg a The Morning News-nak adott nyilatkozatában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés