free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: cipő, csizma, divat, igen, nem 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem Hanyag elegancia, kellemesen laza utcai stíl: ezek az alsó mélybarnák elég jól kiugrasztják a farmer, a dzseki és a táska rikító színét, a lábszárvédők pedig a nadrágos lábakon is ugyanolyan jól mutatnak, mintha rövidnacihoz, pucér lábakra kapták volna fel őket.    

Simán elmegy még a hosszú szárú csizma a langy melegben, de ha már lapos sarkúra szavazunk, ami amúgy sem nyújt, ügyeljünk rá, hogy a betűrt farmer ne buggyanjon már ki vádli- és bokatájékon, mert slamposít, és a testarányok is előnytelenül torzulnak. 


Több fronton bevethető alsónézet, a munkahelyi rabszolgálástól az esti koktélpartiig mindenhová tökéletes, klasszul összepasszintott, semleges színek – megfelelő felsőrészekkel kimeríthetetlen a skála. Extra jó döntés volt otthon hagyni a harisnyát, a bőrszín lágyabbá, de vérbőbbé is teszi az összképet. 

Okés, nyilván egy vagyonba volt a narancs csizma, fodros szoknyástul-kabátostul, és van benne valami vad vagányság, de az összhatás csöppet toprongyos, és inkább az elhanyagoltság, mint a lazaság érzetét kelti. Hasonló színben valami lágyabb lábbeli? 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés