free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vöröslámpás divat

Borsa         Címkék: amsterdam, divat, kirakat, kishír, ruha 0 hozzászólás

Holland divattervezők az örömlányok által elfloglalt és használt kirakatokban akarják bemutatni friss kollekcióikat. Vajon a vevőkör ezek után majd mást akar vásárolni?!

Daryl van Wouw, Mada van Gaans, Roswitha van Rijn, Sebastic, Sjaak Hullekes, Ignoor, Jan Taminiau, Bas Kosters, Jeroen van Tuyl, G+N, LEW, Edwin Oudshoorn, Corné Gabriëls, …and beyond, és Conny Groenewegen egytől egyig a holland divatipar büszkeségei. Annak érdekében, hogy munkáik minél szélesebb körben ismertté váljanak, elindították a Red Light Fashion projektet.

www.redlightfashionamsterdam.nl

Ennek során az Amsterdami vöröslámpás negyed népszerűségét és adottságait használják ki. 16 olyan kirakatba, ahol egyébként örömlányok szokták kínálgatni magukat, a fent felsorolt divattervezők alkotásai kerülnek. Így a világ minden tájáról idesereglő látogatók nem nagyon tudják elkerülni, hogy ne vessenek legalább egy-egy pillantást ezekre a produktumokra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés