free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tuti csőfarmer

Borsa         Címkék: divat, farmer, lista, nadrág, ruha 1 hozzászólás

Nem valószínű, hogy van olyan nő, akinek ne lenne egy stóc farmer a szekrényében. Mert ugye, kell elegáns, laza, dögös és klasszikus is. Minimum. Íme, öt tuti darab.


Amióta Levi Strauss vitorlavászonból varrt munkaruháival forradalmasította a ruhaipart, a farmer nem megy ki a divatból. Elnyűhetetlensége miatt már kisgyerekként is ezt adta ránk anyukánk, gimnazista korunkban pedig gyakorlatilag nem is volt más nadrágunk, és még nyugdíjas korunkban is simán felvehetjük majd. Farmert hord a rokker, a hippi, a plázacica, és az alteros is. Eheti listánkban öt alapdarabot mutatunk be.

Olivazöld répaszárú - GAS

Ez a szín sokáig a világ különböző hadseregeinek legkedveltebb, és kétségkívül álcázáshoz a leghasznosabb színe volt. Aztán amikor a military, mint divatirányzat betört a "civilek" életébe is, a zöld különböző árnyalatai is elterjedtek. Így aztán a korábban perifériára szorult olivazöld napjainkban az egyik legkedveltebb szín, kombinálhatjátok feketével, pinkkel, de akár sárgával is, nagyon nem lehet vele hibázni.
Az örök klasszikus, a fehér – GAS

A fehér farmert nem kell senkinek sem bemutatni, szinte mindenki találkozott már vele, egyetlen hátránya, hogy kevésbé pedáns lányoknak nem igazán ajánlott. Vagy legalábbis egy váltónadrág a táskában nem árthat. A tévhittel ellentétben, teltebb csajok is bátran hordhatják, csak arra kell figyelniük, hogy hosszú, lehetőség szerint ingruhával hordják, ami takarja a csípőt.

Ezüstszínű csoda – XX by MEXX

Csillogás és strassz rajongók figyelem, ezt a nadrágot nektek találták fel. Sajnos a fénykép nem hozza vissza, de ezt az egyébként teljesen hagyományos farmert egy vékony festékréteggel vonták be, amibe tetemes mennyiségű csillámport kevertek. A nadrág csillogásából fakadóan ne kombináljátok túl hangsúlyos ékszerekkel és felsőrésszel, tudjátok az örök szabályt, a kevesebb néha több. A cipőválasztásnál pedig próbáljátok meg elkerülni a túlságosan sportos darabokat.Galambszürke – GAS

Van úgy, hogy a fekete túl sötét, a kék meg túl hétköznapi választás lenne. Nos, ezekre a napokra ajánlom mindenki figyelmébe ezt a nadrágot. Első ránézésre talán unalmasnak tűnhet, ezért aztán sokan le sem veszik a boltok polcairól, azonban ha megfelelő színekkel kombináljuk akkor igazi jolly-joker darabbá válhat. Ha valaki szürke nadrág mellett dönt, akkor mindenképpen hangsúlyos felsőrésszel vagy kiegészítőkkel hordja, hiszen ezek az elsőre jelentéktelennek tűnő árnyalatok remekül ki tudják emelni a velük párosított színeket.


Vattacukor farmer – GAS

Egy valamirevaló felsorolásból nem maradhat ki, gyermekkorunk álma, a rózsaszín farmer. Kevés olyan, anno barbie imádó kislány van, aki ne vágyakozott volna egy ilyen darab után. Ez a szín már önmagában is elég hangsúlyos, ezért kár elrontani más, túlságosan élnék színnel, próbáljátok ki feketével vagy fehérrel, de nagyon bátrak lilával és pirossal is kombinálhatják. Az ilyen csajos darabok akkor mutatnak a legjobban, ha lakk tűsarkúval, vagy balerinával kombináljátok.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés