free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Buddhista Nokia

Borsa         Címkék: arany, buddhista, divat, divat, farmer 0 hozzászólás

Buddhista szimbólumok és arany bevonat díszítik a Nokia új mobilját. Még csak Kínában kapható, pedig szerintünk nyugaton is kelendő lenne, mert kifejezetten szép.


Kívül-belül buddhista szimbólumokkal dísztett, felsőkategóriás mobiltelefont dobott piacra a Nokia. Egyelőre csak Kínában kapható, bár szerintünk nyugaton is kelendő lenne, ha más nem, azért, mert kifejezetten szép.

A Nokia, N70-es készülékének buddhista változatával jelentkezett. A telefon szinte minden apró részletén - legyen az a kívül vagy a memóriájában - buddhista vallási szimbólumok lelhetők fel.

www.luxurylaunches.com

Rozsdamentes acélból készült vázát 24 karátos arany borítja. Akkumulátorának fedlapján a meditáló Buddhát ábrázoló, karcolt kép látható. A billentyűzet gombjainak formája a buddhasramana mudrát, azaz a "Buddha elvonulása" kéztartást utánozza, 1,3 megapixeles kamerája körül pedig "a Tan Kereke", azaz a tanítást adó Buddha kéztartását szimbolizáló jel látható. A készülék élét ősi írásjelek díszítik.

Memóriájában buddhista témájú háttérképek, csengőhangok, sőt, még tanítások is megtalálhatók. Mindezek mellett nem elhanyagolható az sem, hogy képes többek között GPRS adatátvitelre, videó lejátszásra, érintésérzékeny képernyővel, kézírás-felismerővel és bluetoothal rendelkezik, valamint internetes telefonálásra is alkalmas. A speciális készülék ára 150 dollár és egyelőre csak Kínában dobták piacra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés