free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lánytábor

Borsa         Címkék: csaj, demokrácia, feminizmus, hímtag, 0 hozzászólás

Hímtagunknak elege van abból, hogy a férfiizmus még mindig lenyomja a feministákat, bosszúból megálmodott egy helyet, ahol csak csajok vannak.

A nemzetféltők és a hazafiak nagy bánatára napjaink egyencivilizálódása a demokratizálódás és a globalizáció egyenes következménye világszerte. Egyencivilizálódás akkor jöhet létre, amikor ilyen-olyan háborúk, forradalmak, szabadságharcok, vagy társadalmi kezdeményezések következtében egy államban beáll a demokratikus rendszer.

Annak ellenére, hogy manapság az USA a legnagyobb demokrácia exportőr és egyencivilizáló a Földön - elég csak az amerikai hadseregek vagy a mozifilmek sikerére  gondolni -, a demokráciában például az is klassz, hogy ideális esetben és jogi értelemben egy nő ugyanazt teheti meg, amit egy férfi, és hogy legálisan létrejöhetnek nemi és ideológia alapú nemzetközi mozgalmak is.Az utóbbi évtizedek legsikeresebb egyencivilizációs szexista ideológiája a feminizmus. Ideális demokráciában persze nem lenne rá szükség, de mifelénk mindenesetre a feminizmus egy nemzetközi nőmozgalom a csajok egyenjogúságáért. Annak ellenére, hogy a földlakosok többsége nő, minden feminista hisz a demokráciában, a mindkét nemet megillető egyenjogúságban, az egymásért kölcsönösen kiállásban, és a közösség- és segítségvállalásban, mégis sokan közülük gazdasági és nemi függésben élnek, és nem tudják hatékonyan ellensúlyozni a világszerte uralkodó férfiizmust.

Még a karrierista csajok és a politikusnők tevékenysége ellenére is egyes számrendszer uralkodik a történelemcsinálásban. Ahogy a csajok demokratikus többsége kevés az irányító szerepkörhöz, úgy a csajok karrierizmusa sem egyenlő a feminizmussal, és a pasik erőszakalapú, bármiárú haladástébolya sem egyenlő a demokráciával.Tegyük fel, hogy az egyencivilizálódás jegyében létesülne szerte a Föld körül számos olyan lánytábor, ahová azok a csajok vonulhatnának el, akiknek elege van a rangkóros és hatalomvágyó férfiakból, akik kezükbe kívánják venni a sorsukat, akik bele akarnak szólni a történelemcsinálásba, akik meg akarnak dolgozni a női szolidaritásért, vagy egyszerűen a házasság intézményén és/vagy a férfiközépontú nemi életükön változtatnának. Egy hely, ahol olyan szabadon élhetnének, ahogyan csak szeretnének, nem lennének kiszolgáltatva a férfielvű birtoklásigénynek, az apajognak, a pasilibidónak, a hímtagok szeszélyeinek, a konyhapénznek, a trendek változásának, és az általános férfiuralomnak.

Egy hely, ahol a közösségi felelősségük teljes tudatában gyakorlattá fejlődhetne a női szolidaritás. Egy hely, ahol csak csajok élhetnek, ezért nem lehetne a nemi versengés játékszabályai szerint egymásnak ugrasztani őket. Egy hely, ahol nem a férfiak által kreált szépségeszményeknek és elvárásoknak kell megfelelni.Egy hely, ahol a bentlakásért nem kell férjhez menni egy istenhez, vagy örök szüzességet fogadni, vagy állandó szótlanságban élni, vagy önostorozni, nincsen szilencium, imádság, és nincsenek szigorú rendszabályok sem. Egy hely, ami gazdaságilag is sikeres, ahol nincs férfiista becsvágy és fogyasztásterror, ahol elmúlik a kölcsönös kisebbségérzeten alapuló félelem, ahol többé senki sem akarja birtokolni a másikat.

Egy hely, ahol nem lenne többé háború, mert csak a béke és a gyöngédség gyarapodik, és senki sem akar többé legyőzni senkit. Egy hely, ahol nem számít az időeredmény, és a sportolóknak tényleg csak a részvétel a fontos. Egy hely, ahol jó nőnek lenni, ahol nincsen szexuális zaklatás, nincsen nemi alapú fizetés, nem tartanak senkit gazdasági függésben, nem kényszerítenek lelkileg, nem füttyögnek senki után az utcán, nem fogják meg senki seggét, és nem is prostituálnak.Egy hely, ahol mindenki képezheti magát, mindenkit bevonnak a döntéshozatalba, egyenlő esélyeket adnak és egyáltalán nem diszkriminálnak. Egy hely, ahol bár a csajok demokratikus eszközökkel kiszavazhatnák a férfiakat az evolúcióból, de mégsem teszik meg.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés