free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mese a mellműtétről

Borsa         Címkék: arany, buddhista, divat, farmer, gyerek 0 hozzászólás

A plasztikázott amerikai anyukáknak már nem kell kínos kérdésekről beszélgetniük kisgyerekükkel. Ha nem értik, miért változik át havonta anyu, majd elolvassák.


Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kislány, annak meg egy idősödő anyukája. Egyik nap azt mondta az anyuka a lányának: "Látod kislányom, anyu már megöregedett, nem fér bele a ruháiba, de a doktorbácsi segít neki." S azzal el is ment hasplasztikára, de, ha már ott volt, a mellét és az orrát is megcsináltatta.

A fenti történet nem paródia, hanem egy létező gyerekkönyv története. Egy floridai plasztikai sebész "Az én gyönyörű anyukám" címmel írt gyerekek számára képeskönyvet azért, hogy a kisgyerekek a könyv segítségével megértsék, miért változik meg néha/gyakran édesanyjuk külseje. A szociálisan érzékeny orvos megsajnálta a rendelőjében tanácstalanul anyjukra pislogó csöppségeket és kipattant a fejéből ez a briliáns megoldás. Ha belegondolunk, könyvéből több haszon is származik.
www.mybeautifulmommy.com

Egyrészt, az anyukákat megkíméli attól, hogy el kelljen magyarázni gyereküknek, hogy miért gondolkodnak saját külsejükről teljesen abnormálisan, másrészt pedig bebiztosítja magát, hogy 10 év múlva is legyen páciense. Hiszen könnyű elképzelni, hogy a szerencsétlen gyerek, mennyire tudja majd elfogadni saját testét, ha már a mesekönyvből is azt tanulja, hogy tök normális, ha testünk minden hibáját késsel javítjuk ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés