free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az elnyűhetetlen farmer

Borsa         Címkék: divat, farmer, fazon, nadrág, stylist 3 hozzászólás

Senkinek nem kell bemutatni örök és elnyűhetetlen kedvencünket, a farmert. Idén szerencsére a répától a trapézig minden divat, de nem mindegy, ki melyiket választja.

A divatban kevés olyan dolog van, ami szezonról-szezonra a figyelem középpontjában marad, és szinte soha nem ciki hordani. A farmer ilyen. Gyermekkorunkban kertésznadrág formájában, szigorúan térdre és fenékre varrt, szakadást takaró állatfigurával hordtuk, egészen addig, amíg teljesen bokavillantóssá nem vált. Aztán szépen lassan elkezdtünk felcseperedni, de a farmer maradt, sőt, szerencsések egy hozzá illő farmerkabáttal is gazdagodtak.

Holdjárók, légtalpas sportcipők, zsabós blúzok jöttek és mentek, de a farmernek állandó helye volt a szekrényünkben. Ennek ellenére számtalanszor látom, hogy csak igen kevesen tudják, hogy nekik milyen nadrágfazon áll vagy állna nekik igazán jól, pedig egy rosszul megválasztott farmer optikailag többet árthat, mint használ az alakunknak. Most viszont itt a lehetőség, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb fazont, hiszen a következőkben farmernadrágtípusokkal és az ezekhez tartozó jó tanácsokkal fogtok találkozni.

Bokavillantós répa - Nézz még több farmert!

A fiús alkatú lányoknak ez a fazon a legideálisabb választás, mivel a lefelé szűkülő nadrágszár kicsit kiemeli a csípőt és optikailag vékonyítja a derekat, főleg akkor, ha nem teljesen csípőfazon.

Első szett

Zöld nadrág – GAS
Fekete blúz – Persona
Farmer zakó – Morgan
Cipő – Albert Zago
Táska – Morgan
Fülbevaló – Binder Bizsu
A legjobb, ha tűsarkúval vagy telitalpú szandállal veszitek fel, mert lapos sarkú cipővel olyan hatást fog kelteni, mintha alaposan kinőttétek volna. Telt lányok is hordhatnak bokavillantós farmert, de ők kerüljék a répafazont, és a túlságosan világos színeket. Ha ilyen nadrágot választotok, az a legjobb, ha csípőig, vagy derékig érő zakóval kombináljátok, mert ez a megoldás kiemeli a derekat, és ugye ez a fiús alkatúaknak sosem árthat.


Bőszárú


Ez az idei szezon egyik legtutibb darabja, az egyetlen hátránya, hogy alacsony lányoknak nem igazán ajánlott, és 30-as nadrágméret felett sem a legelőnyösebb fazon. Összességében 170 cm felett a legideálisabb, körte és fiús alkatú lányoknak egyaránt. Tűsarkúval és zakóval igazi démoni üzletasszony benyomását kelthetitek, de strandpapuccsal és pólóval is mutat. Egyetlen dologra kell odafigyelni, ez pedig az, hogy ne tapossátok le a nadrág szárát, ugyanis a lestrapált nadrágszár tűsarkúval igazán kiábrándító látványt tud nyújtani.
Második szett

Nadrág – GAS
Zakó – Persona
Ing – XX by MEXX
Nyaklánc – Binder Bizsu
Cipő – Alberto Zago
Táska – Persona
Óra – Tissot
Az sem megoldás, ha rövidebb szárat választotok, mert az pedig a bokátokat fogja verdesni, ha magas sarkúval veszitek fel, az pedig bőszárú nadrágnál megengedhetetlen. A bőszárú nadrág akkor a legelegánsabb, ha a cipőtökből csak az orra hegye látszódik, az pedig akkor a leglátványosabb, ha élénk színű. Körte alkatú lányok választhatnak hozzá bugyirésszel egybevarrt inget (body-t) mert ez még jobban ki fogja emelni a darázsderekukat anélkül, hogy optikailag nagyobbítaná a csípőt.


Csőszárú favorit


Sokan azt hittük, hogy ez a fazon csak rövid ideig marad közkedvelt darab, majd pedig ismét visszatér a perifériára – leginkább a rockerek ruhatárába. De nem így lett, a csőnadrág maradt,  ezért aztán jobb, ha mindenki megbarátkozik vele. Tévhit az, hogy ez a fazon csak ropivékony lányoknak áll jól, de az tényleg igaz, hogy van olyan fazon, ami csak rajtuk mutat igazán jól, azonban ha elég kitartóan keresünk, akkor megtalálhatjuk a megfelelő darabot. Tehát a szabályok.
Harmadik szett

Nadrág – GAS
Felső – Jackpot and Cottonfield
Kabát – Jackpot and Cottonfield
Fülbevaló – Binder Bizsu
Cipő – Converse
Körte lányok ne válasszanak répaszárú csőnadrágot, nekik az egyenes szárúak a megfelelőek, és kerüljék a svédzsebes fazonokat. Fiús alkatú lányok bátran választhatnak egészen szűkszárú nadrágot, mert őket sehol sem fogja optikailag erősíteni, ők viszont a nagyon nagy zsebektől óvakodjanak. Telt lányok is bátran hordhatnak csőfazonú farmert, de a legjobb, ha bőfazonú inggel, vagy tunikával kombinálják. Ha pedig mindenki megtalálta a neki legmegfelelőbb darabot, már csak egy lépés van hátra, ez pedig, egy másik klasszikus beszerzése, a Converse tornacipő.

1. Az elnyűhetetlen farmer
2. A trapéz is megint menőLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés