free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fogyi szemüveg

Borsa         Címkék: diéta, fogyókúra, kék, kishír, szemüveg 0 hozzászólás

Kék színű szemüvegen keresztül állítólag olyan rondának látjuk ételeinket, hogy képtelenek vagyunk megenni. Mi azért jobban hiszünk a mozgás fogyasztó hatásában.

Tudomámyos kutatások kimutatták, hogy a kék az a szín, ami a legkevésbé étvágygerjesztő. Innen jött az ötlet, hogy, ha minden ételt kéknek látunk, el is megy a kedvünk az evéstől.

A megoldás pofon egyszerű: Kék lencséjű szemüvegben kell asztalhoz ülnünk. És, ha hihetünk a kutatóknak akkor perceken belül üres gyomorral fel is állunk az étel mellől és órákig nem is jön vissza az étvágyunk. A kék szemüvegnek köszönhetően így nemsokára - bomba alakkal - rózsaszínben láthatjuk a világot.

www.gadgettastic.com, www.geniusbeauty.com

Bizonyára népszerű lesz ez a varázseszköz is, hisz szívesen dőlünk be minden olyan találmánynak, amiről elhitetik velünk, hogy különösebb erőfeszítés nélkül veszthetünk súlyunkból általa. Ha már csalódva dobtuk a sarokba a telesoppban megrendelt, tévénézés közben használható szaunaövet, elektromos izomstimulálót, masszírozót, és a fogyasztó kapszulákat, akkor épp itt az ideje, hogy felvegyük ezt a divatosnak éppen nem mondható kék szemüveget. Ha pedig ez sem használ, menjünk el futni. Kutatók szerint az is használ.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés