free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fogyi szemüveg

Borsa         Címkék: diéta, fogyókúra, kék, kishír, szemüveg 0 hozzászólás

Kék színű szemüvegen keresztül állítólag olyan rondának látjuk ételeinket, hogy képtelenek vagyunk megenni. Mi azért jobban hiszünk a mozgás fogyasztó hatásában.

Tudomámyos kutatások kimutatták, hogy a kék az a szín, ami a legkevésbé étvágygerjesztő. Innen jött az ötlet, hogy, ha minden ételt kéknek látunk, el is megy a kedvünk az evéstől.

A megoldás pofon egyszerű: Kék lencséjű szemüvegben kell asztalhoz ülnünk. És, ha hihetünk a kutatóknak akkor perceken belül üres gyomorral fel is állunk az étel mellől és órákig nem is jön vissza az étvágyunk. A kék szemüvegnek köszönhetően így nemsokára - bomba alakkal - rózsaszínben láthatjuk a világot.

www.gadgettastic.com, www.geniusbeauty.com

Bizonyára népszerű lesz ez a varázseszköz is, hisz szívesen dőlünk be minden olyan találmánynak, amiről elhitetik velünk, hogy különösebb erőfeszítés nélkül veszthetünk súlyunkból általa. Ha már csalódva dobtuk a sarokba a telesoppban megrendelt, tévénézés közben használható szaunaövet, elektromos izomstimulálót, masszírozót, és a fogyasztó kapszulákat, akkor épp itt az ideje, hogy felvegyük ezt a divatosnak éppen nem mondható kék szemüveget. Ha pedig ez sem használ, menjünk el futni. Kutatók szerint az is használ.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés