free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Húst, kémcsőből

Borsa         Címkék: állat, hús, kémcső, kishír, peta 1 hozzászólás

Amennyiben a PETA legújabb kezdeményezése sikerrel jár, néhány éven belül azok is nyugodtan fogyaszthatnak majd húst, akik elutasítják az állatok leölését.

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért)  egymillió dolláros díjat ajánlott fel annak a kutatónak, aki elsőként képes kifejleszteni azt a technológiát, amellyel emberi fogyasztásra alkalmas húst lehet előállítani, laboratóriumi körülmények között.A hús, az elképzelések szerint, állati őssejtekből készülne és ízben, állagában a csirkehúshoz kellene hasonlítania. A szervezet honlapján is olvasható kiírásban szerepel az is, hogy a nyereményt a tudós csak abban az esetben kapja meg, ha a mesterséges húst 2012. június 30-áig forgalomba tudják hozni az Egyesült Államok legalább tíz államában, a csirkehúshoz hasonló árfekvésben.

Ingrid Newkirk, a PETA elnöke a sajtónak úgy nyilatkozott, a laboratóriumi hústermelés pozitív áttörést jelenthetne az állatokkal való bánásmód területén. Ugyanakkor hozzátette azt is, az elképzelés "polgárháborús" indulatokat szült a szervezeten belül, ugyanis egyes tagok még akkor is elutasítanák az állati szövetek fogyasztását, ha az nem kerülne egyetlen állat életébe sem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés