free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Húst, kémcsőből

Borsa         Címkék: állat, hús, kémcső, kishír, peta 1 hozzászólás

Amennyiben a PETA legújabb kezdeményezése sikerrel jár, néhány éven belül azok is nyugodtan fogyaszthatnak majd húst, akik elutasítják az állatok leölését.

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért)  egymillió dolláros díjat ajánlott fel annak a kutatónak, aki elsőként képes kifejleszteni azt a technológiát, amellyel emberi fogyasztásra alkalmas húst lehet előállítani, laboratóriumi körülmények között.A hús, az elképzelések szerint, állati őssejtekből készülne és ízben, állagában a csirkehúshoz kellene hasonlítania. A szervezet honlapján is olvasható kiírásban szerepel az is, hogy a nyereményt a tudós csak abban az esetben kapja meg, ha a mesterséges húst 2012. június 30-áig forgalomba tudják hozni az Egyesült Államok legalább tíz államában, a csirkehúshoz hasonló árfekvésben.

Ingrid Newkirk, a PETA elnöke a sajtónak úgy nyilatkozott, a laboratóriumi hústermelés pozitív áttörést jelenthetne az állatokkal való bánásmód területén. Ugyanakkor hozzátette azt is, az elképzelés "polgárháborús" indulatokat szült a szervezeten belül, ugyanis egyes tagok még akkor is elutasítanák az állati szövetek fogyasztását, ha az nem kerülne egyetlen állat életébe sem.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés