free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Laár András 5 kedvenc humoristája

Borsa         Címkék: celeb, humor, komédiás, lista, poén 2 hozzászólás

Nem meglepő, hogy Laár András L'art pour l'art és KFT tag, Besenyő Pista magyar hangja az abszurd humor területéről választotta ki az öt legnagyobb poéngyárost.

Sokan arra sem vagyunk képesek, hogy úgy mondjunk el egy viccet, hogy csattanjon a poén. Mások pedig bármiből és bármikor tudnak poént faragni. Korábban már mi is összegyűjtöttük a legnagyobb komédiásokat, de most egy igazi humorszakértőt kértünk meg, hogy ossza meg velünk, szerinte kik a legnagyobb poéngyárosok. Bár egy buddhista nem minden esetben szakértője a humornak, de, ha oszlopos tagja a L’art pour l’art társulatnak, és olyan figura megteremtője, mint Besenyő Pista bácsi, akkor joggal kérdezhetjük tőle, hogy szerinte melyik az öt legjobb humorista. Laár András megmondja.


Charlie Chaplin

Akiket felsorolok egytől egyig mind zsenik, de Chaplin aztán tényleg egy kivételes univerzális zseni. Komédiás kolosszus, aki –mint tudjuk –nem csak színész volt, hanem zenét is írt.

John Cleese

John Cleese
a legendás Monthy Python csapat tagja, ha máshonnan nem is a Waczak szállóból mindenki ismeri. Az a humor, amit ők csinálnak, szerintem szellemi csúcs.

Michael Palin

Igazából valamennyi Monthy Python tagot felsorolhatnám, csak akkor betelne az ötös lista. De azért, ha humorról van szó, az utifilmjeiről is ismert Palin kihagyhatatlan.

fotó: Váry-Molnár Csaba

Karinthy Frigyes

Karinthyt az Így írtok ti kötetéért, válogattam be a listába. A kötet tele van az abszurd humor elemeivel, vegyük például azokat a Kosztolányit parodizáló sorokat, hogy:

"Én nyafogok
Az életben, mint kevesek
Én nyifegek
Távol mezőkön bőrző levesek …”

Nem tudom, hogy kerülnek a mezőre bőrző levesek, de én ezen könnyesre röhögöm magam.

Alfonzó

Alfonzó egész életművével rászolgál a legjobb komédiás címre, de legjobban az egyszemélyes abszurd jeleneteit szeretem.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés