free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb hangú énekesnő

Borsa         Címkék: énekesnő, gyönyörű, hang, lista, öt 3 hozzászólás

Egy énekhang sok mindenről árulkodik, de lehengerlővé csak az a plusz teheti, amit úgy hívunk, hogy lélek. Listánkba bámulatba ejtő hangok tulajdonosait szedtük össze.

Az utóbbi időben megfigyelhettük, hogy az énekesnő-menedzsmentek valami buta trendtől vezérelve egyenpacsirtákat "gyártanak", mindnek szép hangja van ugyan, de annyira egysíkúak, hogy hamar rájuk lehet unni. Persze már ez is szimpatikusabb allűr, mint a pár éve divatos tátogó divatbábúk futtatása, de az igényes zenehallgató nem futószalagon gyártott "egyéniségekre" vágyik. Ha a hangban benne van a lélek is, az rögtön kiüt a tömegből, jelen listánkban a mi fülünknek legkedvesebb hangú hölgyeket szedtük össze, akik ha kinyitják a szájukat, garantált a lúdbőr. És nem teljesen véletlenül, de a lajstromból hárman a magyar underground élvonalat képviselik, szóval nyugodtan legyünk büszkék!

http://image.listen.comMamma Cass Elliott

Mamma Cass neve valószínűleg a legtöbbünknek ismeretlenül cseng, a fiatalabb generáció nem biztos, hogy valaha beleakadt a hangjába, de legalábbis nem tudott róla, hogy az éteri orgánum ehhez a testes hölgyhöz társítható. Az 1960-as évek közepén működött egy formáció, akiket Mamas and Papas néven ismert a közönség, az egyik énekesnőjük rendelkezett a mindenkori poptörténelem legszebb hangjával, és ez még ma is áll, ő Mamma Cass. Karrierjének és életének egy szívroham vetett véget, de aki egyszer is hallotta őt énekelni - például az It's Getting Bettert, a Make Your Own Kind Of Music-ot, vagy a Good Times Are Comingot -, az biztosan nem felejti el soha.
 

Németh Juci

Az ex animás énekesnő, és jelenlegi - helyesen próbálkozó - műsorvezető hölgy biztosan nem fog megsértődni, ha azt mondjuk, hogy az éneklés, és úgy általában a zene sokkal jobban áll neki, mint a tévében bohóckodás. Mióta kilépett az Anima Sound Systemből, leginkább így ismerhetjük a nevét, de azért ez idő alatt sem tétlenkedett - gondoljunk például a Budapest Bár projektre -, és most újra van saját zenekara is. Hamarosan be is mutatkoznak, éljen!

 

www.seatwave.comRóisín Murphy

A Moloko énekesnője, Róisín Murphy elképesztő hangja mellett vizuális elemnek sem utolsó. Az utóbbi időben szólókarrierbe kezdett, és bár nincsenek akkora sikerei, mint anno a molokós időkben, a hangja semmit sem változott. Igazi mélyről jövő energia, nőies báj és életszeretet jellemzi. Debütalbuma - Ruby Blue - után most itt az új lemez is Overpowered címmel; alapjaiban elektronikus dance, pop és pár lassabb lírai szám szerepel az albumon, a lendület azonban a régi.

 

Mc Sena

Mc Sena, azaz Dagadu Veronika Sena Ghánában született, de a mamája magyar. Ének, tánc és dobok között nőtt föl, nem is csoda, hogy a vérében van a ritmus, de nemcsak ütemes szövegelésével ejti le az ember állát, énekhangja is gyönyörű. Karrierje Mango-val, Bosival és más neves magyar underground hiphop és dancehall DJ-kkel kezdődött, de elképesztően sok produkcióval működött együtt, ahogyan most sem áll meg egy pillanatra sem. Különleges ereje abban áll, hogy szinte minden stílusba képes beleolvadni, ráhangolódni, reagálni rá azonnal, és ez a rendkívüli interakciós képesség nemcsak a zenésztársakkal, de a közönséggel is pompásan működik. 

Judy Jay

Mint mindig, most is a végére hagytuk az abszolút favoritot, bár nem szeretnénk rangsorolni, meg nem is lehet, de Judy J. hangjával kapcsolatban nem tudunk nem elfogultan nyilatkozni. Nem is tagadjuk, hogy szerelem volt első hallásra. A bizsergető hang tulajdonosa jelenleg a "hazai Massive Attack-nek" vagy "magyar Morcheebának" is elkeresztelt Beat Dis sorait erősíti, de dolgozott együtt a Colorstarral, a Cas!o Samples-szel, a Heaven Street Sevennel, a Pluto Projecttel és még sorolhatnánk jó sokáig, de az biztos, hogy ezt a hangot nem lehet összetéveszteni senki máséval.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés