free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyomláljunk sikkesen!

Borsa         Címkék: dizájn, kert, kishír, lacroix, tervezés 0 hozzászólás

Christian Lacroix azokra is gondolt, akik nemcsak gyakorlati szempontok szerint vásárolnak ásót. A virágmintás szerszámokkal persze nem lesz vidámabb a munka.

A divatőrültek még kiskertjüket is sikkes szerszámokkal gyomlálják. Ebből indulhatott ki Christian Lacroix, amikor megtervezte ezeket a kerti szerszámokat. Ezek szerint neki akkor is számít, hogy milyen minta van az ásón, ha az épp a föld alatt van.

Christian Lacroixnak igaza van, mindennek meg kell adni a módját. Egy magára valamit adó nő nem fog csak úgy a hétköznapi, praktikerből szerzett, az esztétikumra cseppet sem adó ásóval kertet gyomlálni. Az általa tervezett kerti szerszámokat valószínűleg ugyanazok fogják vásárolni, akik a már bemutatott virágmintás gumikesztyűket is.

www.laredoute.co.uk

Elképzeljük, hogy Christian épp zöldségeskertjében ásás közben dobálta odébb a földi gilisztákat, vagy gyümölcsfáit metszette, amikor kipattant a fejéből az ötlet, hogy kerti szerszámokat még nem tervezett. Rögtön meg is sajnálta a sok csini hobbikertészt, akik eddig slampos szerszámokkal voltak kénytelenek földet túrni. De az igénytelen kertészkedésnek vége. Egy korszak lezárult.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés