free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyomláljunk sikkesen!

Borsa         Címkék: dizájn, kert, kishír, lacroix, tervezés 0 hozzászólás

Christian Lacroix azokra is gondolt, akik nemcsak gyakorlati szempontok szerint vásárolnak ásót. A virágmintás szerszámokkal persze nem lesz vidámabb a munka.

A divatőrültek még kiskertjüket is sikkes szerszámokkal gyomlálják. Ebből indulhatott ki Christian Lacroix, amikor megtervezte ezeket a kerti szerszámokat. Ezek szerint neki akkor is számít, hogy milyen minta van az ásón, ha az épp a föld alatt van.

Christian Lacroixnak igaza van, mindennek meg kell adni a módját. Egy magára valamit adó nő nem fog csak úgy a hétköznapi, praktikerből szerzett, az esztétikumra cseppet sem adó ásóval kertet gyomlálni. Az általa tervezett kerti szerszámokat valószínűleg ugyanazok fogják vásárolni, akik a már bemutatott virágmintás gumikesztyűket is.

www.laredoute.co.uk

Elképzeljük, hogy Christian épp zöldségeskertjében ásás közben dobálta odébb a földi gilisztákat, vagy gyümölcsfáit metszette, amikor kipattant a fejéből az ötlet, hogy kerti szerszámokat még nem tervezett. Rögtön meg is sajnálta a sok csini hobbikertészt, akik eddig slampos szerszámokkal voltak kénytelenek földet túrni. De az igénytelen kertészkedésnek vége. Egy korszak lezárult.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés