free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elszabott divathétvége

Borsa         Címkék: bemutató, divat, fashion, trend, wam 0 hozzászólás

Lelkesen indultunk, de csalódottan távoztunk a Fashion Trendről. A szervezők a milánói és párizsi divathetet vették például. Van még mit tanulni. Mi megvárjuk.

Április utolsó hetében lelkes divatrajongók lévén ellátogattunk, egy eddig Magyarországon egyedülálló kezdeményezésre, a WAM Design által megrendezett Fashion Trend hétvégére. A WAM Design eddig is híres volt arról, hogy teret enged a fiatal és tehetséges művészeknek, ezzel a rendezvénnyel a fiatal magyar divattervezők és a magyar divatélet felé szeretett volna nyitni.


Nézegess képeket a Fashion Trendről!

Az igazat megvallva, kicsit félve indultunk neki a hétvégének, hiszen sok kudarcba fulladt próbálkozásnak voltunk már tanúi, de hát mi itt a Borsánál tényleg azt valljuk, hogy a remény hal meg utoljára. Az első napon, a látgatók nagy részét a sajtó munkatársai tették ki, akik híresek arról, hogy minden rendezvényre farkasétvággyal érkeznek, és olyan pontossággal választják ki a hidegtálak legfinomabb falatit, amelyet a NASA munkatársai is megirigyelhetnének.

A kultúrkomplexum által delegált szerevezők a lehető legnagyobb precizitással és odafigyeléssel próbálták meg megszervezni a háromnapos rendezvényt, minden egyes kérdésünkre segítőkészen válaszoltak, és a biztonsági őrök sem az általában megszokott stílusban reagáltak, a néha tényleg igazán banális kérésekre.Így hát igazán lelkesen és bizakodva vártuk a nyitónap első bemutatóit. A lelkesedés ugyan megmaradt, de az első, a kifutón elvonuló modelleket látva kezdtük elveszteni a reményt. A következőket nem kioktatásnak szánjuk, de az tényleg igaz, hogy a szépen becsomagolva bármit el lehet adni. A New York-i vagy a londoni fashion weeken sem csak Alexander McQueen vagy Donna Karan mutatja be az aktuális kollekcióját, mégis még a legifjabb kezdő tervezőről is elhiszzük, hogy az elkövetkezőben ő fogja diktálni a divatot. A titok csak annyi, hogy a stábot mindig profikból állítják össze. A modellek szépen járnak, nem húzkodják a ruhájukat, a sminkjük és a hajuk hibátlan és egységes, ez pedig megalapozza a bemutató sikerét.

A Fashion Trend hétvégén, sajnos nem ezt tapasztaltuk. A lányok sok esetben a saját kitaposott cipőikben, a ruhájuk pántját húzogatva trappoltak végig a kifutón, ez azonban nem a WAM Design hibája, hiszen az ő profiljukba nem tartozik bele a divatbemutatók szervezése, a felelőst azóta is keressük, de még sajnos nem sikerült megtalálni. A bemutatók színvonala sajnos az elkövetkező napokban sem emelkedett, ezért aztán más programok után próbáltunk nézni, azokban pedig nem volt hiány.Elég időt és energiát szántunk a rendezvény által kínált lehetőségekre, így aztán gondosan megmasszíroztak minket, kaptunk egyénre szabott illathoroszkópot, sőt kristályok segítségével még a jövőnket is megjósolták. Csupán csak egyetlen alkalommal futottunk lesre, amikor éppen a fizimiskánkat próbáltuk meg egy kis sminkkel és egy csepp hajlakkal felturbózni, hiszen a Cosmoplitan standja ezt ajánlotta minden odalátogatónak.

Mi azonban este nyolckor valószínűleg későn érkeztünk - bár itt szeretném megjegyezni, hogy hivatalosan minden program éjfélig tartott volna - és mérhetetlenül udvariasan elküldtek minket. Kicsit csalódottan ugyan, de továbbálltunk. Azon viszont már igencsak megsértődtünk, amikor a székben fél órával később megláttuk, a lap főszerkesztőjét, amint éppen mérnöki pontossággal bodorítják a haját.Összességében elmondhatjuk, hogy ott voltunk, megnéztük, kipróbáltuk, és mi még mindig reménykedünk, abban, hogy a magyar divatélet egyszer csak feltámad poraiból, és pár év múlva már alig lehet beférni egy ehhez hasonló rendezvényre.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés