free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: ingruha

Borsa         Címkék: átlátszó, cucckereső, divat, hálóing, ingruha 0 hozzászólás

Ezen a héten cucckeresőnkben ingruhákat kerestünk, ám inkább hálóingeket és formátlan zsákruhákat találtunk. Azért volt közöttük néhány csinos darab is.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben ingruha után kutattunk.

A Zarában bukkantunk rá első jelöltünkre, amiről kapásból maszkulin vonásokat hordozó, holland turistanők jutottak eszünkbe. Merev és sprőd, sötétbarna lenvászonból készült, középcsúnya darab, felűl túlságosan férfias szabással és szerencsétlen ujjmegoldással. Ráadásul nadrág nélkül nem igazán lehet felvenni, bár mi, nadrággal együtt sem vennénk fel. Ára 7990 forint.A Promodban választott modell szintén a turistanős vonalat képviseli, néhány fokkal csinosabb formában. Lenvászonból készült ez is, azon belül azonban a finomabbik, könnyen gyűrődő fajtából. Mell alatt szolidan húzott, bő szabása elsősorban teltebb formákkal rendelkezőknek előnyös, vékony alkaton viszont egészen zsákszerűen mutat. A piros mellett türkizkékben és fehérben is lehet kapni. Ára 9990 forint.

Akik mindig is éreztek magukban valamiféle különös késztetést arra, hogy hálóingben mászkáljanak az utcán, azoknak - és tényleg csak azoknak - ajánlhatjuk ezt a Stradivariusban kínálatában szereplő (háló)ingruhát. Aláöltözni mondjuk nem árt, ugyanis az anyaga igen vékony és meglehetősen átlátszó. Ára 4990 forint.A Tally Weijlben leltük meg az első olyan darabot, amit jószántunkból magunk is hajlandóak volnánk viselni. Nőies, kényelmesen szűkített szabású felső rész, miniszoknyás alsó. A csípő vonalán övtartók is helyet kaptak, nagyon helyesen, hiszen erre a ruhára kívánkozik is egy vele kontrasztos színű, vastag öv. Formás lábakkal rendelkezők egész nyugodtan felvehetik simán, ruhaként, de klasszul mutat trapéznadrággal kombinálva is. A képen láthatón kívül fekete, kék és militaryzöld színekben kapható. Ára 5560 forint.

A H&M-ben a többi bolthoz képest viszonylag gazdagabb a felhozatal ingruhákból, méghozzá a végig gombos változatból, amit máshol nem találtunk. Az első itteni változatra élénk kék színe miatt figyeltünk fel, ami akár előnye is lehetne, ha szabása miatt nem gyermekkorunk egyik utálatos ruhadarabjára, az iskolaköpenyre emlékeztetne. Ára: 6990 forint.Ugyanitt akasztottuk le a következő két modellt, melyeket azoknak ajánlhatunk, akik a tavaszi-nyári időszak sem idegenkednek a fekete cuccok viselésétől, más színben ugyanis - ott jártunkkor legalábbis - nem lehetett kapni ezeket. Ettől eltekintve viszont egyszerűségükben csinos darabok, melyek lényegében csak az ujjmegoldás illetve a gallér tekintetében térnek el. Derékban mindkettő húzott, a szoknyarész pedig nem túl mini, ezért kiválóan hordhatók magukban, ruhaként. Áruk egyaránt 7990 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés