free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hímtag-védelem

Borsa         Címkék: autómata, gumi, hímtag, kaucsuk, óvszer 0 hozzászólás

Hímtagunknak - nagyon helyesen - a szexről automatikusan az óvszer jut eszébe. A gumi automatákról pedig sokaknak a rongálás. Nem helyesli, és tud rá megoldást.

A gumióvszert mindenki ismeri. A koton a meredt férfi nemi szervre fogamzásgátlási szándékkal elhelyezhető egészségügyi gumitermék. A kotonban nem csak az a jó, ha kaucsuktejből van, hanem, hogy gyógyszertárban, benzinkúton, éjjel-nappaliban, és automatából is kapható. Középiskolákban és nyilvános szórakozóhelyen általában az illemhelyek környékén kell keresni azokat az automatákat, ahol párszáz forintért bárki hozzájuthat egy darab gumióvszerhez.Feltéve, ha humoros illetők nem ragasztják be rágógumival a pénzelnyelőjét. A hazai óvszerautomaták zömök, falra szerelt fémszerkezetek, általában mechanikus szerkezetűek, azaz semmiféle energiaforrást nem igényelnek, masszívak, strapabírók. A gumióvszer jó üzlet. Az olimpia ideje alatt például Peking minden hoteljének összes szobájában az óvszer ugyanolyan kötelező kellék lesz, mint a törölköző, vagy a mini szappan.

Alap, hogy szexuális együttlétkor a fogamzás meggátlása mindkét résztvevő felelőssége, a gumióvszer meg látható fogamzásgátló. Egyes vélemények szerint a női szexualitás felszabadításáért legalább annyit tett a gumióvszer, mint a feminizmus, de mindennek ellenére elvitathatatlan a koton betegségmegelőző és népességszabályozó képessége. A nemi betegségeknek és a fogamzásgátlásnak is évezredes hagyományai vannak amióta világ a világ, de felkészült illető, kivált, ha szándékos szexre készül, ritkán kerül olyan helyzetbe, hogy óvszerautomatából legyen kénytelen beszerezni a biztonságos szexhez nélkülözhetetlen gumit egy nyilvános szórakozóhelyen. Egy felkészült illetőnél mindig van óvszer.Alap, hogy egy nyilvános szórakozóhelyen összeszedett szexpartner esetén első alakalommal kötelező a gumi viselete. Alkalmi szexelni lehet persze óvszer nélkül is, de ismeretlen illetővel történő nemi kapcsolatkor egészségvédelmi szempontból is sokkal megnyugtatóbb, ha óvszer kerül a hímtagra.

Bárki beleakadhat elrontott, tönkre tett, működésképtelen, üres óvszerautomatába. Ilyenkor ér, de semmi értelme dühöngeni, a tettes felmenőit szidni, megsértődni a világra, hanem érdemes inkább eltöprengeni egy pillanatra a gumióvszer karrierjén. Manapság a nyersanyaghiány és a megnövekedett kereslet következtében egyre inkább terjednek el a szintetikus alapanyagú kotonok, pedig az óvszerszakértők egybehangzó állítása szerint egy igazi óvszer gumiból van. A gumi meg kaucsukból. A kaucsuk meg a könnyező fa erős, ragadós, fehérkés színű, gyantaszerű, a fán ütött sebek védelmét szolgáló nedvéből, de amíg a gyanta idővel borostyánkővé dermed, addig a kaucsuktej gumivá vulkanizálódik.Bár egyesek egy tűzhányó kitöréséhez hasonlítják orgazmusukat, a vulkanizálódás abban hasonlít a szexre, hogy a jó vulkanizálás is hőemelkedéssel jár. Egy kaucsukfa meg öt éves korában válik ivaréretté, és nagyjából még huszonöt évig tejel, azután kivágják. A kotont Charles N. Goodyear szabadalmaztatta, aki 1855-ben gyártotta az első kaucsukból vulkanizált, azaz gumiból készült óvszert, ami vastag és kényelmetlen, mosható és többször használatos volt.

Az első óvszerek leginkább egy-két oldalában hosszában varrott biciklibelsőre hasonlítottak. 1949-ben a japánok piacra dobták az első színes óvszereket, 1960-ban kijött a síkosított gumi, 1981 slágerei pedig a különféle ízesítésű kotonok lettek. Azóta pedig éneklő, világító, rücskös, szagos és ki tudja még, hogy milyen óvszerek jelentek meg a piacon.Ha még ezek után sem tudunk indulatoktól mentesen gondolni az óvszerautomata rongálóra, akkor ér a tettes nemi szervére kaucsukot vulkanizálni gondolatban, és megereszteni egy a családfája gyökeréig ható káromkodást. Viszont egy alkalmi szexpartnerrel történő óvszervásárlás éjjel-nappali boltban legalább annyira pszichopetting, mint amennyire szórakoztató.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés