free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Türelmetlen vendég

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, haj, igazi, szakértő, vendég 3 hozzászólás

A Borsafodrásszal bármit megbeszélhettek, amit saját fodrászotokkal nem tudtok. Most azzal biztat, hogy mindenki számára van ideális fodrász. Csak meg kell találni!

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Kedves Bolgár Dávid Tamás!

Fodrászról-fodrászra járok, mindegyik rendszerint csak egyszer vágja le a hajam (ami egyébként rövid, most növeszteném), utána megyek máshoz, mert minden eredményt kezelhetetlennek találok. Borzalmasan elalszom, "belőhetetlen" és a többi. Rengeteg hajam van, de nem vastagszálú. A Zsidróhoz jártam hosszabb ideig, ott vágták le rövidre, két éve, ami eleinte tetszett, aztán nem, szóval simán lehet, hogy bennem van a hiba.
 
Esetleg vállalsz itt, a Borsán keresztül jelentkezőket is? És ha igen, vállalsz egy ilyen akadékoskodót is?
 
Köszi, hogy elolvastál!
 
Üdv: Bori


Kedves Bori!
 
Első olvasás után a válaszom ez lenne: ha már ennyire el vagy kenődve, első lépésként kérdezz rá barátnőid, ismerőseid körében, ki mennyire elégedett fodrászával. És ha az elmondottak, látottak meggyőztek, már emelheted is a telefont, hogy bejelentsd magad. Mondd meg új fodrászodnak, mielőtt nekilátnátok a hajad növesztésének, hogy szeretnéd, ha elég időt szánnátok a megbeszélésre. Nem kötelező nagy, puccos szalonból fodrászt választanod, lehet, hogy éppen a város szélén, egy eldugott utcácskában leled meg az igazit. A lényeg viszont most jön.

Egy dolgot azonban tudnod kell, mégpedig azt, hogy persze, ha jól van levágva a haj, akkor úgy áll, ahogy kell, de az idő előrehaladtával - főleg egy rövid hajnál, trendi vágásnál - a fazon lenövi magát. Ilyenkor fordulhat elő, hogy elalszod, nem tudod úgy beszárítani, ahogyan korábban és  forgóktól, vágástól, hajtípustól függően az egyéb gondok is ekkor jelentkezhetnek. Nem véletlenül kell a rövid és félhosszú fazonra vágott vendégeknek rendszeresebben járni fodrászhoz, mint azoknak, akik hosszú, egyszerű stílusban levágott hajat viselnek.

Igazából szerintem az lehet a probléma, hogy azért nem térsz vissza egy adott fodrászhoz, mert kifutsz az időből, lenő a fazon és azt hiszed, hogy ez a fodrász hibája. Az idővel ugye meg nem igazán lehet szórakozni, úgyhogy szerintem türelem, adj esélyt a kollégáknak. És magadnak is.

Borsafodrász

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés