free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hajas László szerint 5 hajroncsoló szokás

Borsa         Címkék: dauer, festés, haj, lista, roncsolás 7 hozzászólás

Időhiány, vagy pénzszűke miatt, vagy csak mert azt hisszük, gyerekjáték, néha otthon fodrászoljuk magunkat. Hajas László megmondja, mi az az öt dolog, ami tilos.

Valószínűleg erdőt látnék kezekből, ha megkérném a Borsa olvasótáborát, hogy tegye fel a kezét, aki már otthon fodrászosdit játszott, de úgy igaziból. Legalább egyszer mindenki okoz magának nyolc napon túl gyógyuló hajsérülést, mondjuk egy rossz hajfesték választásával, vagy olyan tupírcsodával, amibe beletörik a fésünk is, ha újból emberi fejet szeretnénk. Reméljük, hogy mindenki tanul saját hibájából, és inkább elbattyog a fodrászához, ha extrém hajat akar. Azoknak, aki pedig még nem ismerték fel, hogy, aki nem tanulta ezt a szakmát, az nem fodrász, maximum dilettáns, annak itt vannak Hajas László intő szavai. Ha neki sem hisztek, úgy kell nektek!

Azért arra külön büszkék vagyunk, hogy a mesterfodrász válaszai, szinte kivétel nélkül összecsengenek azokkal, amiket mi korábban adtunk arra a kérdésre, hogy mi az az öt dolog, ami tönkreteheti a hajunkat.

Otthoni szőkítés

A szőkítés eleve egy veszélyes, vegyszeres eljárás, azonkívűl könnyű elrontani. Ha nem megfelelően keverjük, vagy visszük fel a festéket, akkor könnyen leégetheti a hajunkat.

Otthoni dauerolás

A szőkítés mellett ez a másik legveszélyesebb eljárás, amit otthon csinálhatunk a hajunkkal. Ritkán sikerül jól, ha otthon próbálkozunk vele.

http://resources.gyoriipartestulet.hu

Túl sok vasalás

Ha túl sokszor vasaljuk a hajunkat, és nem használunk mellé hajápoló termékeket, akkor előbb utóbb tönkremegy a hajunk. A balzsam mellett speciális hajvasaláshoz kifejlesztett ápolók is léteznek, ezekkel megelőzhetjük a haj sérülését.

Túpír és lakk

A féktelen tupírozás, főleg ha hozzá agyonlakkozzuk a hajunkat, szintén nagyon roncsolja a hajat, tehát tupírból és lakkból is jobb mértéket tartani.

Hajhosszabbítás

Nagy divat most a hajhosszabbítás, de sajnos nagyon sokan az előírtnál tovább fent hagyják a póthajat. Ezeket a tincseket három hónap után újra kell illeszteni, ha valaki fél év után jön, akkor saját haja is ki fog hullani a póthajjal együtt, mert a természetes hajhullással egyre kevesebb hajszálhoz kapcsolódik a póthaj, és így könnyebben kiszakad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés