free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: igennem, lolita, szoknya, táska, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

 Igen

Nem 

 

 

No, ha már az idei nyár slágerei között előkelő helyen szerepelnek az izgalmas színű, mintázatú és/vagy szabású szoknyák, alanyunkat feltétlenül mintapéldának szánjuk. A választott darab már önmagában dicséretes, de a hozzá felvett körítés is remek, színek és fazonok tekintetében egyaránt. A táskaszín például nagyon hálás párnak tűnik, s a maradékok szolid, alázatos összhangja is egészen kiváló.
 

Semmi kifogásolnivaló nincs abban, ha a kicsit lolitás, leányrózsaszín tinédzserdivat diktálta trendet követjük, mert abban érezzük önazonosnak magunkat. A gyöngykoszorú-arzenálba se kötnénk bele, elvégre virágzik a bizsubiznisz, menő is, bájos is – lehetne. De ezzel a feliratos-számozott táskával és a csöppet ódivatú szabású farmerrokolyával mégis kicsit fullasztó lett a toalett, és elképzelhető, hogy e túlzófokon égő bűbájjal épp az ellenkező hatást érjük el.  

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés