free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna újra smárolt!

Borsa         Címkék: csók, kishír, koncert, madonna, smár 0 hozzászólás

Madonna újabb leszbi jelenettel hívta fel magára a figyelmet. Párizsban lesmárolta háttértáncosát. Talán polgárpukkasztásnak szánta. Pedig közönséges és uncsi is.

Köztudott, hogy Madonna legalább olyan gyakran váltogatja pasijait és vallását, mint a hajszínét, vagy stílusát. Mindig kitalál valamit, amivel a figyelem középpontjában maradhat. Most csajjal smárolt. Megint. Biztos úgy gondolta, hogy már feledésbe merült a Christina Aguilerával és a Britney-vel váltott csókja, ezért most Párizsi koncertjén minden átmenet nélkül lekapta egyik háttértáncosát. Nem mernénk megesküdni rá, de, mintha a Nike táncos reklámjaiból is ismert Sophia Boutella lenne az áldozat - vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít rá.

www.mailonsunday.co.uk

A popdíva amúgy mestere az átváltozásoknak és botránykeltéseknek, többek között ezért is maradhatott évtizedek óta a csúcson. De mostani akciójából kiindulva, úgy tűnik, kezdi összekeverni a fifikás polgárpukkasztást a közönségességgel. Valljuk be, pezsgős üveggel a kézben, pusztán a tetszés kedvéért leszbikus csókot imitálni leginkább felszínes tiniket látunk kommersz diszkókban .LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés