free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mennyei menü

Borsa         Címkék: daru, égben, kishír, magas, vacsora 0 hozzászólás

Újabban már az evés is lehet extrém sport. Mostantól, ötven méter magasan, egy darura függesztett "étteremben" is vacsizhatunk. Már, ha van fölös egymilliónk.

Vannak, akik nem férnek a bőrükbe, és teljesen hagyományos dolgokat abszolút rendhagyó körülmények között szeretnek csinálni. Van, aki a víz alatt köt házasságot,  van, aki egy hegy tetején vasal. És van, aki a levegőben lógva szeret enni.

www.dinnerinthesky.com

Egy belgiumi ötletnek köszönhetően már akár az evés is lehet extrém sport, hiszen a Dinner in the sky nevű kezdeményezéssel egy darura felfüggesztett "étteremben" 50 méter magasan fogyaszthatjuk el vacsoránkat egy 22 fős asztaltársasággal együtt. Már, ha tudunk enni, és nem akad a torkunkon a falat a félelemtől. A Dinner in the sky előnye, hogy teljesen mobil, a daru bárhol felállítható, kiválaszthatjuk, hogy, milyen kilátásban szeretnénk gyönyörködni, amíg tömjük a fejünket.

A 10 legkülönlegesebb étterem közé is beválogatott szolgáltatás már hazánkban is elérhető, tehát, ha van rajtunk kívül 21 barátunk, aki nem tériszonyos, és van körülbelül egymillió felesleges forintunk, akkor már kezdődhet is a mennyei lakoma. Aki még gondolkozik, hogy mindezt megéri -e bevállalni, annak itt egy élménybeszámoló a Deluxe-ról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés