free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Parfüm-gyűrű

Borsa         Címkék: divat, gyűrű, kishír, marcjacobs, parfüm 0 hozzászólás

Akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy bulizás közben elpárolog róluk a parfüm, itt van a parfüm-gyűrű. Kár, hogy a dizájn olyan, mintha egy ötéves gyerek tervezte volna.

Marc Jacobs, aki egyébként a Louis Vuitton kreatív igazgatója, ezúttal egy rendkívül hasznos és kreatív terméket eszelt ki. Azoknak, akik nem szeretnek nagy flaska parfümöket hurcolászni magukkal és valamiért a kis utazó kiszereléseket sem preferálják, most itt ez a trükkös, virág alakú gyűrű, aminek elcsavarható teteje alatt ott rejlik az illatanyag. A parfüm-gyűrű előnye mindenképpen az, hogy nagyon kevés parfümöt lehet borsos áron rásózni a csajokra, a hangyányi adagot 30 dollárért árulják. Na jó, ezért az árért még egy csini szütyőt is kapunk.

http://shop.nordstrom.com

A szagos ékszert – infantilis dizájnja miatt – inkább csak gyermeklelkű hölgyeken, esetleg rafkós lolitákon tudjuk elképzelni, akik most már nemcsak térdzoknijukkal és miniszoknyájukkal, hanem az őket folyamatosan körülvevő illatfelhővel is hódítani akarnak.

A termék állítólag buliban, a táncparketten ideális, amikor a pörgéstől már leizzadtunk, de a ruhatárból kéne előbányásznunk a táskánkat, hogy a parfümünkhöz jussunk. Viszont ez a parfüm gyűrű, ugye kéznél van. Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy az izzadtságszagon nem a parfüm segít, hanem a mosakodás és a dezodor.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés