free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 innovatív zuhanyzó

Borsa         Címkék: eső, innovatív, lista, szolárium, zuhany 0 hozzászólás

Egy fárasztó nap után a zuhany alatt relaxálni alapból is élvezet. De új fejlesztésekkel ez az élmény további extrákkal is növellhető. Öt innovativ zuhanyzó következik.


A Földgolyó lakosságának 40 százaléka csak álmodik arról, hogy fürdőszobája legyen, a  maradék 60 százalék közül meg sokaknak már egy szimpla zuhany nem elég. Akik minden egyes tusolást házi wellness élményként akarnak megélni, azok kedvéért a tervezők folyamatosan dolgoznak a lehetséges alternatívákon. Azért szerencsére nemcsak a luxus, hanem a takarékosság is szempont. Öt innovativ zuhanyzó következik.


www.lagares.com
Az esős


Záporesőt imitáló, mennyezetre szerelhető, óriás zuhanyrózsa, a spanyol Lagarestől. A víz hőmérséklete és az intenzitása természetesen tetszés szerint szabályozható, a luxusélményt pedig a termékhez kifejlesztett világítótest teszi teljessé.

www.ubergizmo.com, www.uberreview.comA fordított

Akik gyerekkorukban előszeretettel ugrabugráltak a kerti locsoló fölött, azoknak bizonyosan bejön az osztrák VITEO fordított zuhanya, melyet elsősorban szabadtéri használatra fejlesztettek ki. Kiválóan mutat például az úszómedence partján. Akár több is, egymás mellett.www.sentavi.comA napozós

Kettő az egyben termék, Hollandiából. A zuhanyzásra fordított időt ezzel duplán használhatjuk ki, hiszen a Sentavi zuhanyfülkéjét szoláriummal szerelték fel, így tisztálkodás közben barnulhatunk is. Ráadásul nem izzadunk le és nem lesz szoláriumszagunk sem.
www.trendhunter.comA színterápiás

Az olasz KOS cég színterápiás zuhanykabinjában, mosakodás közben nyolc különféle színű, hangulatunknak, szándékunknak megfelelően szabályozható fény segítségével lazulhatunk és regenerálódhatunk testileg-lelkileg.
www.tommasocolia.comA takarékos

Tommaso Colia olasz dizájner alkotta meg az öko-zuhanytálcát, mely azoknak lehet hasznos, akik hajlamosak hosszan “ott felejteni” magukat a vízsugár alatt. Minél több vizet használunk el, a beépített koncentrikus körök annál inkább kiemelkednek a tálcából, egyre kényelmetlenebb érzést okozva a talpaknak, ami aztán arra sarkall, hogy hagyjuk abba a zuhanyozást és ezáltal a vízpazarlást is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés