free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, esztétika, galléros, igennem, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

A galléros-gombos pamutpólóknak szerencsére már nemcsak az a víkendre járós, retrós-sportos kiadása, hanem a lazább, sőt elegánsabb verziói is bepárologtak az utóbbi években a polcokra. Így, ahogy kiszemeltünk is teszi, egy egyszerű gyöngysorral és pofás kistáskával a hétköznapi elegancia hűséges kiszolgálóivá avathatjuk őket. A hozzá választott világos, enyhén trapéz szabású farmerrel szépen összeérnek – de a színek és a csíkozás amúgy is elviszi a hátán a toalettet. Szülői értekezletre vagy hétvégi nagybevásárlásra egyformán ajánlott.

Bátor összeállítás, efelől semmi kétségünk, a stílusos és elegáns, sőt feltűnő jelzők lettek becélozva otthon a tükör előtt. Ezt részben sikerült is abszolválni, az össze-összekacsintó tűzpirosak, a táska formája és mérete valóban grandiózus látványt nyújtanak - csak sajnos az összkép valahol bokatájon elsüllyed: a sportcipő ugyanis elnyeli szinte az egész lábat. Turistáskodáshoz nyilván optimális, a külcsínt azonban teljességgel hazavágja. A "funkció vagy esztétika?" dilemma azért nem feloldhatatlan kunszt napjainkban, és bőven megéri a fáradozás…
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés